Tenis

Galung: "Ljubičić je još uvijek dobar"

Borna Rupnik • utorak, 14.02.2012.
Galung: "Ljubičić je još uvijek dobar"
Foto: Kristijan Komarica

Nizozemac Jesse Huta Galung zaustavio je hrvatskog tenisača Ivana Ljubičića već u prvom kolu turnira u Rotterdamu te je ostao zadovoljan skinutim "skalpom"...

Domaću publiku u Rotterdamu obradovao je u ponedjeljak navečer 232. igrač svijeta, Jesse Huta Galung, koji je sa 7:6, 6:3 pobijedio Ivana Ljubičića.

"Posebna mi je ova pobjeda, pogotovo protiv igrača kalibra Ljubičića, izjavio je nizozemski tenisač nakon što se probio u drugo kolo "svog" turnira.

Vezane vijesti

Nekoliko je riječi posvetio i igri hrvatskog predstavnika: "Danas to više nije onaj Ivan Ljubičić koji je nekoć bio treći tenisač svijeta, ali još je uvijek dobar igrač. Uživat ću u pobjedi, premda ne smijem uživati predugo".

Galung je dio zasluga za pobjedu pripisao svom novom treneru, Stephanu Ehrittu: "Naučio me nekim stvarima o psihičkom pristupu i taktici, objasnio mi je kako odigrati važne poene. Razumijemo se".

U sljedećem kolu Galung će zaigrati protiv boljeg iz susreta Thiema de Bakkera i Viktora Troickog. "Bilo bi lijepo da De Bakker pobijedi, onda bismo sigurno imali Nizozemca u četvrtfinalu. Ali tko god da prođe, neće mi biti lako", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 16:43
    pobjedio nakon sto godina pa sere i drzi lekcije...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 11:34
    bravo huta odlicna partija,cestitam
    Obrisan korisnik