Nogomet

Eduardo: "Uvijek čekam pogrešku"

Ante Dubravac • srijeda, 15.02.2012.
Eduardo: "Uvijek čekam pogrešku"
Foto: Sandro Donda

U sklopu priprema za nastavak sezone nogometaši Šahtara iz Donecka odigrali su prijateljsku utakmicu protiv Rapida iz Bukurešta. Strijelac jedinog pogotka za Ukrajince bio je Eduardo Da Silva.

Hrvatski reprezentativci i članovi Šahtara Eduardo Da Silva i Darijo Srna u Turskoj se pripremaju za nastavak domaćeg prvenstva. Nakon što je nedavno zabio za minimalnu pobjedu protiv norveškog Tromsa Eduardo je svojim pogotkom osigurao remi protiv Rapida.

Dudu je u 35. minuti iskoristio pogrešku rumunjskog vratara koji je odbio jedan udarac iz daljine: "Dobar napadač uvijek mora pratiti loptu i vratara kako bi mogao iskoristiti njegovu pogrešku. Upravo se to dogodilo," izjavio je Eduardo za službenu klupsku stranicu.

Nije to bio prvi pogodak kojeg hrvatski reprezentativac postiže na sličan način: "Već sam postigao nekoliko sličnih pogodaka jer uvijek čekam protivničku pogrešku."

Iako je Šahtar bio bolji tijekom svih 90 minuta ipak je momčadi iz Bukurešta izvukla neriješen rezultat: "Rapid je dobro organizirana momčad koja ima kvalitetne igrače. Bili su vrlo motivirani što nam je predstavljalo dodatne poteškoće," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 10:21
    jak mu je gol bio.. zabio je iz odbijanca sa 4 metra.. i to u prijateljskoj utakmici, i to protiv protivnika od kojeg je šahtar bolji 3 puta..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.02.2012. u 09:37
    dudu majstore na euro po zlatnu kopačku !
    Obrisan korisnik