Nogomet

"Rangersi će sigurno nastaviti život"

Borna Rupnik • četvrtak, 16.02.2012.
"Rangersi će sigurno nastaviti život"
Foto: EPA

Nakon što su dvojica stečajnih upravitelja preuzela nadzor nad poslovanjem Glasgow Rangersa, izdano je i službeno priopćenje o budućnosti škotskog velikana...

Glasgow Rangersi i službeno su otišli u stečaj, a njihovim će financijama do daljnjega rukovoditi Paul Clark i David Whitehouse, stečajni upravitelji.

Među njihovim prvim zadacima bilo je potvrditi odigravanje prvenstvene utakmice protiv Kilmarnocka na Ibroxu ove subote. "Prioritet je bio osigurati funkcioniranje kluba, što smo postigli uz pomoć osoblja, igrača i uprave kluba. Hvala i poslovnim partnerima koji su napravili dodatan korak i pobrinuli se za odigravanje utakmice protiv Kilmarnocka, što možemo potvrditi nakon razgovora s policijom", poručili su Clark i Whitehouse.

Priznajući da se radi o "teškim vremenima" za Glasgow Rangerse, najavili su tjedne sastanke s osobljem, kako bi svi bili upućeni u aktualna događanja, a pohvalili su i pristup svih u klubu.

"Razgovarat ćemo i s predstavnicima navijačkih skupina. Navijači mogu biti sigurni da će Glasgow Rangersi kao klub nastaviti svoj život i nadamo se da ćemo što ranije doći do razine na kojoj klub može izaći iz stečaja", stoji u priopćenju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!