Nogomet

Olympiakos ostao bez Pantelića

Josip Piršljin • subota, 18.02.2012.
Olympiakos ostao bez Pantelića
Foto: Dejan Popek

Nogometaš grčkog Olympiakosa i srpske reprezentacije, Marko Pantelić, pretrpio je težu ozljedu gležnja i neće moći nastupiti za svoj klub do kraja tekuće sezone.

Olympiakos će do kraja grčkog prvenstva morati igrati bez svog napadača Marka Pantelića koji se ozlijedio na treningu. Srpskom reprezentativcu je stradao gležanj, te je jučer podvrgnut operaciji.

Klupska liječnička služba prognozira da će Panteliću trebati otprilike deset tjedana da počne ponovno trenirati što znači da će službene utakmice za svoj klub vjerojatno početi igrati tek u novoj sezoni.

Momčad iz Pireja se bori za naslov s rivalom Panathinaikosom u grčkom prvenstvu, a trenutno sastav Ernesta Valverdea zaostaje dva boda. Olympiakos se natječe i u Europskoj ligi, a u prvom susretu šesnaestine finala minimalno je pobijedio Rubin u gostima.

Pantelić je ove sezone bio drugi najbolji strijelac Olympiakosa u prvenstvu. Mirallas je postigao 13 pogodaka, a bivši igrač Ajaxa tri manje. U Kupu je dodao još šest golova, no u Ligi prvaka nije bio precizan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!