Rukomet

Pajovič: "Nexe nije zaslužio ispasti"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 20.02.2012.
Pajovič: "Nexe nije zaslužio ispasti"
Foto: Kristijan Komarica

Rukometaši Nexea proteklog su vikenda veoma namučili njemački Magdeburg, ali i ostali na korak do plasmana u četvrtfinale Kupa EHF. Igrači bundesligaša svjesni su da ne bi bilo nezasluženo da su ispali i odaju priznanje Našičanima.

Jedan pogodak nedostajao je rukometašima našičkog Nexea da u osmini finala Kupa EHF izbace njemački Magdeburg. Bundesligaški klub se provukao "kroz ušicu igle", a nakon uzvratnog susreta igrači gostujućeg sastava uputili su niz komplimenata na adresu hrvatskog predstavnika.

"Kada je Nexe otišao prvi put na šest razlike već sam bio u velikoj panici. Mislio sam da će biti teško izvući se jer igrali smo katastrofa, posebno u napadu. No, imali smo još vremena", izjavio je Slovenac Aleš Pajovič za Glas Slavonije.

U nastavku je posebno istaknuo dobru izvedbu hrvatskog kluba: "Nakon svega moram priznati da mi je i žao Našica. Odigrali su odličnu utakmicu, nisu zaslužili ispadanje."

Slično je mišljenje i vratara Magdeburga Bjorgvina Gustavssona: "Mi smo u obje utakmice imali više sreće u završnici. Ova druga utakmica bila je odlična, a odlična je bila i publika. Bilo je lijepo igrati u Našicama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.02.2012. u 23:47
    Šteta,velika šteta,objektivno Magdeburg jest nešto kvalitetnij a pogotovo iskusnij,i dolazi iz puno jače lige.Stvarno mi je žao što je Našička mlada ekipa ispala na takav način!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.02.2012. u 22:21
    Lijepo je za taj slavonski gradić da ima i takav uspjeh.
    Obrisan korisnik