Nogomet

Premijerni gol Anelke za samo 60 sekundi

Borna Rupnik • srijeda, 22.02.2012.
Premijerni gol Anelke za samo 60 sekundi

Francuski napadač Nicolas Anelka ostavio je odličan prvi dojam u svom novom klubu. Debitirao je u prijateljskoj utakmici i postigao pogodak za samo 60 sekundi...

Nova sezona kineskog prvenstva počinje u ožujku, a Shanghai Shenhua za nadolazeće se izazove priprema i kroz prijateljske utakmice. Jedan od suparnika bio im je i drugoligaš Hunan Xiangtao, a utakmica je privukla pozornost zbog premijernog nastupa Nicolasa Anelke.

Francuz je utakmicu započeo u udarnoj postavi momčadi iz Šangaja, a trebalo mu je samo 60 sekundi da ubačaj s desne strane terena iz nezgodne pozicije glavom proslijedi u mrežu za 1:0.

Anelka i suigrači na kraju su pobijedili rezultatom 3:1, a pretpostavlja se da ga Kinezi plaćaju približno 200.000 funti tjedno. Anelka je nedavno najavio kako bi mu se uskoro mogao pridružiti i bivši suigrač iz Chelseaja, Didier Drogba.

Trener Anelkinog novog kluba je Jean Tigana, a cilj uprave je značajan napredak u odnosu na prošlosezonsko 11. mjesto na tablici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pevogrfx23.02.2012. u 00:09
    ma glupani iz chealsea kaj su ga prodali i evo im sad kad im nema tko zabijat... prošlu sezonu anelka im je bio najbolji napadač i sad ga sjebu zbog kojekakvih skakavaca
    Pevogrfx
  • arsenal-lover22.02.2012. u 20:11
    Pa u takvoj ligi igrač njegovo kalibra, očekivano :D
    arsenal-lover
  • Obrisan korisnik22.02.2012. u 20:08
    Krenulo :)
    Obrisan korisnik