Nogomet

Aršavin: "Prilika se činila idealnom"

Ante Zovko • nedjelja, 26.02.2012.
Aršavin: "Prilika se činila idealnom"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Poziv Zenita iz St. Peterburga iznenadio je i njega, tvrdi napadač Arsenala Andrej Aršavin koji je u posljednji trenutak pronašao priliku za veću minutažu.

Malo prije zatvaranja ruskog prijelaznog roka Andrej Aršavin dovršio je posudbu do kraja sezone iz Arsenala u Zenit, svoj bivši klub.

"Zenit me kontaktirao ovog tjedna, nekoliko dana prije zatvaranja prijelaznog roka", izjavio je ruski reprezentativac za Sports Express. "S obzirom na moju trenutačnu situaciju, ta prilika činila se idealnom za mene."

Aršavin je ove sezone u Premier ligi osam puta startao u početnoj postavi Topnika, a 11 puta je bio korišten kao zamjena. Nastupio je u ukupno 35 utakmica, 22 puta u startnoj postavi.

"Nisam ni puno razmišljao o potpisu za Zenit", tvrdi 30-godišnji napadač koji je spreman odmah se staviti na raspolaganje Lucianu Spallettiju:

"U normalnoj sam formi. Spreman sam za igru, to je apsolutno sigurno."

Zenit je osvojio prvo mjesto u prvom dijelu prvenstva koje traje 30 kola. Nakon dva kola Lige za prvaka, ima šest bodova više od CSKA Moskve te sedam više od moskovskog Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2012. u 16:59
    Pametan potez za Arsavina a bogme i za Arsenal!
    Obrisan korisnik