Nogomet

Ibrahimović: "Guidetti ima nešto dodatno"

Ante Zovko • subota, 03.03.2012.
Ibrahimović: "Guidetti ima nešto dodatno"
Foto: Dejan Popek

Iako je u Maksimiru u srijedu upisao debi u švedskoj reprezentaciji, kapetan Zlatan Ibrahimović vjeruje da će mladi John Guidetti biti vrlo važan kotačić na Euru.

John Guidetti, napadač Manchester Cityja koji ovu sezonu odrađuje u redovima Feyenoorda, dobio je snažnu moralnu podršku kapetana iz reprezentacije Zlatana Ibrahimovića.

19-godišnjak koji je u ovoj sezoni u dresu nizozemskog kluba postigao 16 golova u 14 utakmica debitirao je za Švedsku u Maksimiru protiv Hrvatske u pobjedi 3:1. Milanov napadač ipak smatra da mu je mjesto na Euru zajamčeno. I da će ondje imati što za reći.

"Guidetti sada zna kakav je osjećaj igrati za Švedsku. Debi je sada iza njega, a sada može postati samo bolji. Bilo bi lijepo da je odmah zabio, ali i bez gola trebao bi biti zadovoljan sobom", izjavio je Ibra za Algemeen Dagblad.

Švedska će u Ukrajini igrati s domaćinom te Engleskom i Francuskom u skupini D. Ibrahimović smatra da će mladi suigrač biti švedski as iz rukava.

"John je je igrač koji posjeduje nešto dodatno. Svaka će momčad na Europskom prvenstvu imati džokera u sastavu, a švedski će biti John Guidetti. Sada je jasno da će na ljeto biti u Poljskoj i Ukrajini."

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuro 2012.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.03.2012. u 17:50
    hehehe
    Obrisan korisnik