Nogomet

Aršavin: "Želim se vratiti u Arsenal"

Ante Dubravac • srijeda, 14.03.2012.
Aršavin: "Želim se vratiti u Arsenal"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iako je s oduševljenjem prihvatio poziv Zenita iz St. Peterburga da dođe na posudbu Andrej Aršavin ne planira ostati u Rusiji i nakon ljeta.

Ruski nogometni reprezentativac Andrej Aršavin nije se baš naigrao u posljednje vrijeme u Arsenalu pa je odlučio prihvatiti ponudu Zenita da dođe na posudbu.

"Nijedan igrač ne želi sjediti na klupi ili na tribinama i promatrati utakmice. Dok sam bio u Arsenalu uvijek sam želio igrati, a ne sjediti i gledati utakmicu za utakmicom," rekao je Rus.

Iako se u posljednje vrijeme spominjala i mogućnost trajnog ostanka u Rusiji Aršavin odbacuje takvu mogućnost: "Navikao sam se na život u Londonu i dok sam ja ovdje u Rusiji, obitelj mi je u Londonu. Djeca mi tamo idu u školu i svima je lijepo. Naravno da se želim vratiti u Arsenal nakon posudbe."

Pitanje je samo kakve planove ima trener Topnika Arsene Wenger koji baš i nije zadovoljan s onim što je Aršavin pokazivao u zadnje vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pezer14.03.2012. u 18:47
    islo je njemu u Arsenalu dok se nije udebljao i vise nije mogao potrcati...Dobrodosao je al ako se stvarno pripremi kako treba i krene igrati,a ne ko dosad u pola sezone on bez ozljede u takvoj fizickoj spremi da ne moze odigrati utakmicu 90 minuta...
    Pezer
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 17:36
    Odličan igrač, samo jbg nije mu nikako išlo u arsenalo... Ako mu se već sviđa London neka pređe u neki drugi klub iz Londona, ionako je pola klubova iz prve lige iz Londona!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 12:49
    nemoj se vraćat, tek smo proigrali kad si otišao!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.03.2012. u 12:16
    Koji mu je k? Što mu nije dosta poniženja..
    Obrisan korisnik
  • imberlan14.03.2012. u 12:15
    Mislim da ga se Wenger želi riješiti. Bolje mu je da ostane gdje je.
    imberlan