Košarka

Juniori Splita i Cedevite u Srbiji

Bernard Jurišić • četvrtak, 15.03.2012.
Juniori Splita i Cedevite u Srbiji
Foto: Bruno Karadža

Juniorske momčadi Splita i Cedevite ovog vikenda sudjelovat će na snažnom memorijalnom turniru Luka Stančić u srbijanskom gradu Valjevu. U trodnevnom natjecanju sudjeluje osam momčadi iz pet zemalja...

Split i Cedevita od petka do nedjelje predstavljat će Hrvatsku na snažnom juniorskom košarkaškom turniru u Srbiji. Osim dva naša predstavnika i domaći Metalac, na turniru će sudjelovati juniori Partizana, Vojvodine, Alicantea, Union Olimpije i Bosne.

Split je smješten u skupinu A, s kojoj će u petak igrati protiv španjolskog Lucentum Alicantea. Cedevita je u skupini B, u kojoj je također u petak očekuje ogled s juniorima Union Olimpije. U ovisnosti o rezultatima tih utakmica, u subotu će se splitska i zagrebačka momčad ogledati s pobjednicima ili poraženima iz druga dva dvoboja.

Momčad Splita vodi trener Ante Nazor, a u Valjevo su otputovali Ivan Bender, Josip Boban, Ante Bobetić, Srećko Bokšić, Roko Dominović, Arian Došen, Vlatko Granić, Ivan Jukić, Ante Katić, Filip Krajina, Luka Krezo, Marin Marić, Paolo Marinelli i Tonko Vuko.

Cedevitine juniore vodi Veljko Mršić, a borbu za što bolji rezultat vodit će Frano Bešlić, Marko Dojkić, Matej Gašpert, Dorian Jelenek, Matej Jurčević, Marko Kraljević, Markus Lončar, Karlo Mikšić, Stjepan Mikulić, Emir Šabić, Leon Tomić, Ivan Vučić, Ivan Zebić i Luka Živko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava15.04.2012. u 11:19
    ajme ne.......
    Torca-Dubrava