Rukomet

Čupić na ljeto u Kielceu

Lovro Štrbinić • utorak, 27.03.2012.
Čupić na ljeto u Kielceu
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić dogovorio je transfer u poljski Kielce, koji se već prethodno najavljivao. Krilni igrač je potpisao ugovor na tri godine, a s njim će u novu sredinu i sadašnji suigrači Bielecki i Krzystof Lijewski.

Krilni igrač hrvatske rukometne reprezentacije i njemačkog Rhein-Neckar Löwena Ivan Čupić od ljeta će biti član poljskog kluba Vive Targi Kielce. Ugovor stupa na snagu prvog dana srpnja, a potpisan je na rok od tri godine.

S Hrvatom trenutno u njemačkom klubu igraju Karol Bielecki i Krzystof Lijewski, a oba će Čupiću biti suigrači i u novoj momčadi. Također, u Kielceu ga čekaju reprezentativni suigrači Denis Buntić i Željko Musa.

Vezane vijesti

Očito je, dakle, da Poljaci u sljedeću sezonu ulaze s visokim ambicijama. Prošle godine su bili viceprvaci države, a ove sezone su u Ligi prvaka dogurali do osmine finala. Tamo ih je izbacio slovenski Cimos Koper.

Čupiću će, pak, ovo biti šesti klub u karijeri. Nakon Metkovića, nastupao je za Agram Medveščak, Octavio Vigo, Gorenje Velenje te sad Rhein-Neckar Löwen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.04.2012. u 14:25
    dobar potez Kielcea, Cupic je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji.
    Obrisan korisnik
  • ALGHAZANTH29.03.2012. u 14:15
    Ipak bi bolje bilo da je ostao u Njemačkoj gdje je puno veći broj jakih utakmica.
    ALGHAZANTH