Nogomet

Jesus: "Sreća nije bila na našoj strani"

Josip Piršljin • srijeda, 28.03.2012.
Jesus: "Sreća nije bila na našoj strani"
Foto: Josip Tolić

Porazom od Chelseaja pred svojim navijačima Benfica se dovela u tešku situaciju da mora loviti rezultat u Londonu, no trener i igrači vjeruju kako još ništa nije riješeno. Ipak, ostali su razočarani ishodom utakmice Lige prvaka na Da Luzu.

Chelsea je napravio veliki posao u Lisabonu. Momčad Roberta Di Mattea je slavila s 1:0 i s pogotkom u gostima ima značajnu prednost uoči uzvrata četvrtfinala Lige prvaka na Stamford Bridgeu. U portugalskom klubu smatraju kako nisu zaslužili poraz, a trener Jorge Jesus okrivio je i nedostatak sreće.

"Bila je to dobra utakmica, kao što smo i očekivali. Chelsea je jaka momčad s velikim iskustvom u europskim natjecanjima. Dominirali smo gotovo čitavu utakmicu i stvarali smo više prilika za pogodak, no sreća nije bila na našoj strani", rekao je trener portugalske ekipe.

Vezane vijesti

Unatoč domaćem porazu, Jesus vjeruje kako se sve može preokrenuti u Engleskoj, te da ne treba odustati: "Djelovali smo zrelo, igrali smo dobro i nismo davali Chelseaju puno prostora. Mislim da nismo zaslužili izgubiti, no igra se još jedna utakmica i osjećamo da imamo kvalitetu zabiti u Londonu", kazao je.

Kao i njegov trener, razočaran krajnjim ishodom bio je i vratar Benfice Artur Moraes: "Svi imamo osjećaj velike praznine nakon ove utakmice. Imali smo puno prilika zabiti, no to je nogomet i ovo su takve utakmice u kojima je iskustvo od velike važnosti, a detalji mogu odlučiti. Međutim, mislim da možemo odigrati još jedan dobar susret u Londonu i izvući bolji rezultat", optimističan je Moraes.

Nolito također ne odustaje od polufinale Lige prvaka i mišljenja je kako Englezi nisu zaslužili pobijediti: "Još uvijek nismo rekli našu posljednju riječ u ovim dvobojima. Znali smo da će biti teško, ali nismo imali sreće. Chelsea je zabio premda to nije zaslužio. No, to je nogomet", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.03.2012. u 09:15
    treba vjezbat zavrsnicu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.03.2012. u 15:25
    penal je po meni bio, ali drago mi je da je napokon otišla neka sudačka greška otišla u korist Chelsea...
    Obrisan korisnik
  • aco07828.03.2012. u 12:22
    CHELSEA!!!!
    aco078
  • Obrisan korisnik28.03.2012. u 11:55
    a ni sudac koji nije sudio čisti penal
    Obrisan korisnik