Nogomet

Mršić: "Možemo mi još i bolje"

Josip Tolić • srijeda, 04.04.2012.
Mršić: "Možemo mi još i bolje"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon debija na klupi Osijeka trener Stanko Mršić čestitao je svojim igračima na zalaganju u pobjedi nad bivšom momčadi Cibalijom (3:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa te dodao kako je oprezan uoči uzvratne utakmice u Vinkovcima.

Novi trener Osijeka Stanko Mršić pozitivno je ocijenio zalaganje momčadi u debiju na Gradskom vrtu protiv nekadašnje momčadi Cibalije. "Čestitam igračima na odličnom angažmanu. Iako sam mislio ovdje doći kao gledatelj, dogodilo se da sam kao trener imao svoju prvu utakmicu baš protiv Cibalije."

"Mislim da Cibalia nije loše igrala, bila je dosta snažna, ali naravno nije imala sreće kao mi. Imali smo i dvije stopostotne prilike, ovaj rezultat od 3:0 uz ovakvu atmosferu garantira nam da možemo i bolje odigrati", istaknuo je Imoćanin.

"Rezultat nije krajnji ishod i konačni rezultat da bismo mi u Vinkovce otišli tek tako. Mislim da će uzvratna utakmica biti dosta teška, naravno da će nama svaki gol u gostima biti dobar." Pohvalio je i Kohortu za odličan ambijent zbog kojeg "ni igrači onda nisu mogli zakazati".

Idući susret s klupe Osječana Mršić će imati u subotu u Kranjčevićevoj, kada njegova momčad ide u goste Lučkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!