Nogomet

Toplak: "Primili smo diletantske golove"

Ivana Strahija • utorak, 03.04.2012.
Toplak: "Primili smo diletantske golove"
Foto: Sandro Donda

U Osijeku je domaćin u potpunosti iskoristio odličnu podršku gledališta, koje mu je davalo dodatnu žestinu, i deklasirao vinkovačku Cibaliju u prvoj polufinalnoj kup utakmici. Trener poraženih jako je razočaran svojom momčadi, ispričao je Sportnetu.

Na utakmicu u Osijeku Samir Toplak nije mogao voditi svoju najbolju postavu, već je s ozbiljno desetkovanom ekipom morao pokušati izvući što se izvući da i potom čekati uzvrat u Vinkovcima. No, nije uspio. "Čuljak i Lučić igrali su pod blokadama, a Kresinger nezaliječen", bilo je sve što je vinkovački strateg kazao o sastavu nakon utakmice.

Bio je naime jako razočaran načinom na koji su njegovi igrači primili golove: "Ma ja to ne vjerujem. Dobili smo tri gola iz tri kornera, i to od niske ekipe. Strašna dekoncentracija! U najvažnijoj utakmici sezone oni prime takve diletantske golove?", i sam se čudio.

Bilo bi naravno lakše da je Bartolović zabio penal: "On je do sada izvodio penale i pogađao, da sam stavio nekog drugog da to izvede, pa da je taj promašio, bilo bi pitanje zašto", kaže Toplak. "Golman nije kriv baš ništa, očito je da moramo poraditi na prekidima i koncentraciji", dodao je trener.

3:0 znači da je Osijek već skoro u finalu Kupa. "Morat ćemo odigrati ludu utakmicu u uzvratu u Vinkovcima da bismo to nadoknadili. No, to je nogomet i viđali smo i luđe stvari. Naravno, ne smijemo primiti gol."

Bez obzira na razočaranje, vremena za tugovanje nema previše jer prvenstvo ide dalje, a novi izazov za Vinkovčane slijedi već u petak. Cibalia naime gostuje kod Lokomotive: "Što je, tu je, idemo dalje. Moramo se vratiti u pravi ritam i u Zagrebu pokazati onu dobru igru te loviti četvrto mjesto tablice", zaključio je Toplak.

Hrvatski kup

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!