Ostali sportovi

Bez pobjedničkog postolja Hrvata

Sportnet • srijeda, 04.04.2012.
Bez pobjedničkog postolja Hrvata

U Egiptu je počelo svjetsko juniorsko prvenstvo u taekwondou na kojem će u konkurenciji 750 sportaša iz 93 države nastupiti i 14 hrvatskih reprezentativaca. Točnije, troje ih je već nastupilo prvog dana prvenstva i svoj put završilo bez plasmana na pobjedničko postolje.

Jedina je slast pobjede osjetila Ana Pavlović iz zagrebačkog Metalca koja je u pretkolu svladala Talijanku Ericu Nicoli preglasavanjem sudaca nakon rezultata 3:3, u prvom kolu pobijedila je Poljakinju Magdalenu Obrebsku 11:7, da bi je u drugom zaustavila Korejka Min-Ah Ha 4:7.

Članica Dubrave Iva Radoš je u kategoriji +68 kilograma zaustavljena već u prvoj borbi, bolja od nje bila je reprezentativka Egipta Lina Hussameldin 2:5, a ništa bolje nije se proveo niti Hrvoje Šep iz Jastreba kojeg je u prvoj borbi pobijedio Bjelorus Yahor Dunayeu rezultatom 7:9.

Iz Sharm El Sheikha je stigla još jedna loša vijest sa glavne skupštine WTF-a na kojoj je Vijeće WTF-a donijelo odluku o organizatoru sljedećeg 21. Svjetskog seniorskog prvenstva. U igri su bili Split i Spaladium Arena odnosno Meksiko sa svojim gradom Pueblom. Nakon održanih prezentacija i glasanja domaćinstvo je otišlo u Latinsku Ameriku rezultatom 18:11.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!