Nogomet

Dobro je biti "bez posla"

Sportnet • petak, 13.04.2012.
Dobro je biti "bez posla"

Ponekad je dobro biti bez posla, kao što to naš tjedni pobjednik zna! Ostaje vam više vremena za analizu, slaganje momčadi, odabir taktike i igrača, što vam na kraju svakog kola bet-at-home.com Managera može donijeti primamljivu novčanu naknadu. A, neće na kraju polusezone niti LCD televizor biti za baciti...

Prvenstvo je gotovo, prvaka imamo, ali samo MAXtv Prve lige, kojeg smo znali i puno ranije. Nama je važnije da prvaka bet-at-home.com Managera još uvijek nemamo. Slažu se momčadi za 26. kolo, a situacija na vrhu u borbi za glavnu nagradu i dalje je uzbudljiva.

Trenutno je vodeća ekipa "HNK Rijaeka", koja s 364 osvojena boda ne posustaje na putu prema LCD televizoru, našeg glavnog sponzora, kladionice bet-at-home.com. No, u pozadini vreba "Srce Slavonsko" s devet bodova manje, a blizu su i "starky33", "dorian 1" te peti "PSV Eindhoven", koji predvodi tri ekipe s 347 bodova. Samo jedan pogrešan korak, i situacija bi se drastično mogla promijeniti.

Prošlo kolo bet-at-home.com Managera, krnje zbog neigranja Varaždina, koji nas je napustio, ali i Slavena, čiji igrači su isto imali uskršnji vikend rezerviran samo za sebe i svoje obitelji.

Iako prigodnog imena, prema trenutnoj situaciji na tržištu rada, ekipa "bez posla" i njezin menadžer, pokazali su da i te kako znaju svoj menadžerski posao. U uzbudljivoj borbi, u kojoj je o tjednom pobjedniku odlučivao samo jedan bod, besposličari kapetan Badelj i drugar mu Sammir pa Bartolović, Abdurahimi i Perošević, Šitum, Vidić i Novak, uz Pavlovića Hercega i vratara Blaževića bili su najbolja ekipa sa Zavoda, koja je svom korisniku osigurala odličnu tjednu naknadu kladionice bet-at-home.com.

Nisu loši bili niti "brzi i spori", kao niti "pametni", no, nedostajalo im je spretnosti i znanja.

No, vratimo se slavljenicima? Dinamo će uzastopne naslove prvaka, uzastopno proslaviti pred praznim tribinama, ovoga tjedna i službenom odlukom Disciplinske komisije nagrađeni zabranom dolaska navijača, a baš im u goste im stiže Zadar. Hajduk ide u goste preporođenom Mršićevom Osijeku, zanimljivo će biti i u Kranjčevićevoj, gdje gostuju Pamićeve trupe, ali i u Splitu, gdje u Park mladeži dolazi Rijeka. Najlakše će biti napaćenom Karlovcu, koji će dobiti još jedan tjedan odmora, jer mu je u goste trebao stići još napaćeniji Varaždin, ali neće.

Međutim, nisu samo neki klubovi odlučili produžiti uskrsne blagdane. Čak 17-orica igrača potrudilo se zaraditi sudačke kartone proteklog kola, što žute, što crvene boje pa će nakon blagdanskog vikenda, produljiti odmor za još tjedan dana.

Isključenjem su se usrećili, a vi pazite da ih ne stavite ili izbacite iz svojih ekipa: Skulić (Inter), Rebić (Split), Lukačević (Osijek), Prahić (Zadar) i Spahija (Šibenik). Trećom javnom opomenom, zasluženi ili manje zaslužene praznike osigurali su si i Tomislav Radotić i Tomislav Jurić (oba Cibalia), Jerko Leko (aka Xavi iz Dinama), Slavko Blagojević i Ivan Graf (oba Lučko), Ante Budimir i Luka Batur (Inter Zaprešić), Josip Jurendić (Zagreb) te Damir Kreilach i Fenan Salčinović (oba Rijeka), ali i Zadrani Ivan Fuštar i Jakov Surać.

Dakle, sva što trebate je složiti svoje momčadi na vrijeme, odigrati hrabro još jedno kolo bet-at-home.com Managera i nadati se kako vas vaši izabranici neće razočarati.

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3439:43-442
7Gorica 3432:48-1638
8Istra 1961 3434:52-1838
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.04.2012. u 01:29
    Jerko Leko (aka Xavi iz Dinama) :D
    Obrisan korisnik