Nogomet

Trener Napolija odbio Trezegueta

Mišo Gulić • petak, 20.04.2012.
Trener Napolija odbio Trezegueta
Foto: Zvonimir Miletić

David Trezeguet je otkrio kako je imao namjeru prijeći u redove Napolija, čak i da je sve bilo dogovoreno, međutim, potpisu se ispriječio trener Napolitanaca Walter Mazzarri.

Bivši francuski nogometni reprezentativac David Trezeguet, koji sada brani boje posrnulog argentinskog velikana River Platea, bio je blizu prelaska u redove Napolija, no "crveno svjetlo" je upalio Walter Mazzarri.

34-godišnji Francuz je tako u razgovoru za Sky Italiju otkrio da je prelazak bio praktički stvar formalnosti: "Moglo je to biti jedno pozitivno iskustvo, kako za sam grad, tako i za klub koji se natječe na tri fronta i s vrlo malo europskog iskustva."

Gdje je sve zapelo i tko je kriv za propast transfera, Francuz je rekao: "Smatrao sam da momčadi mogu donijeti nešto više, ali na kraju su mi rekli da je sve stopirao njihov trener."

Napoli se nakon serije loših rezultata nalazi šest bodova iza posljednjeg mjesta koje vodi u Ligu prvaka, ali mjesto u Europskoj ligi su osigurali ulaskom u finale Kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.04.2012. u 09:22
    mogao je samo popunit broj.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.04.2012. u 23:48
    proslo mu je vrime ali je jos uvik bolji od svih napadača njihovih osim cavani-a,sa svojim iskustvom bi im pomogao u lp a dosao bi jeftino,greska trenera koji sada nema igraca osim matadora da mu dadne gol
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.04.2012. u 22:40
    Prošlo je njegovo vrijeme, da je valjo zadržo bi ga Juventus.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom20.04.2012. u 22:39
    A šta će in kraj živog i zdravog Matadora
    The Phantom
  • Obrisan korisnik20.04.2012. u 22:20
    greška mazzaria,trezeguet je još uvijek odličan
    Obrisan korisnik