Nogomet

Hajduk se ispromašivao, kadeti Osijeka osvojili Kup

Borna Rupnik • srijeda, 02.05.2012.
Hajduk se ispromašivao, kadeti Osijeka osvojili Kup
Foto: FaH

Osvajači Hrvatskog nogometnog kupa u kategoriji kadeta su igrači Osijeka, koji su na svom terenu nadjačali vršnjake iz splitskog Hajduka...

Uvertira prvoj finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa između Osijeka i Dinama bilo je kadetsko finale istog natjecanja. Domaći su mladići odmjerili snage s Hajdukom, koji ih je u nedjelju u prvenstvu pobijedio 3:0, i uzeli trofej.

Odlučujući trenutak utakmice zbio se već u desetoj minuti, kada je gostujući igrač Milić igrao rukom u svom šesnaestercu, a Marić pogodio s bijele točke.

Hajdukovci su do kraja prvog poluvremena bili bolji, pogodili i vratnicu, a dvije je velike prilike propustio Mujan. Ni u nastavku nije bilo ništa drugačije, a Splićani su u samoj završnici još dva puta pogađali okvir gola, da bi Mujan potom još poslao loptu preko gola u stopostotnoj situaciji.

Momčad Tomislava Steinbrücknera tako je mogla početi sa slavljem, a Osijek ostaje na nevjerojatno uspješnom putu. Uz kadetski naslov u Kupu, idućeg će tjedna u Maksimiru u finalu igrati i juniori, a seniori na uzvrat u Zagreb nose obećavajućih 0:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • russell03.05.2012. u 16:35
    bravo dečki 1/3 još su 2 ostala
    russell