Nogomet

Vida: "Nije išlo, ali u Zagrebu ćemo pokazati da smo najbolji"

Borna Rupnik • četvrtak, 03.05.2012.
Vida: "Nije išlo, ali u Zagrebu ćemo pokazati da smo najbolji"
Foto: FaH

Domagoj Vida, bivši igrač Osijeka, sa svojim je Dinamom odigrao 0:0 u Gradskom vrtu u prvoj finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa. Uvjeren je u bolji ishod na Maksimiru, a slično razmišlja i vratar Ivan Kelava...

U uzvratnu utakmicu finala Kupa Dinamo će ući s 0:0 iz Osijeka. U Gradskom je vrtu domaćin obranio sve pokušaje Zagrepčana, svoje šanse nije iskoristio, pa tako i jedni i drugi vide svoju priliku za drugih 90 minuta.

Ivan Kelava, vratar Dinama: "Maglica mi je dobro pucao već u prvoj minuti, no uspio sam obraniti. Obje su momčadi imale svoje prilike, pri čemu ih je Dinamo imao više, a zaustavio nas je i okvir gola. Nismo došli do prednosti, ali imamo još uzvrat i u njemu smo mi favoriti."

Susret Osijeka i Dinama poseban je doživljaj bio za Domagoja Vidu, Dinamovog nogometaša koji je prije odlaska u Njemačku branio boje kluba iz srca Slavonije.

"Čestitam Osijeku i njihovim navijačima, napravili su sjajnu atmosferu i učinili susret dostojnim finala Hrvatskog kupa. Svojim suigračima, kao i protivniku, čestitam na sportskoj borbi, makar nije bilo pogodaka", izjavio je Vida poslije utakmice.

Prilike zagrebačke momčadi bile su izraženije, a modri branič smatra kako će ih njegova momčad realizirati u uzvratu na maksimirskom stadionu, za tjedan dana, 9. svibnja.

"Dominirali smo, stvorili nekoliko dobrih prilika, pogodili vratnicu, a nekoliko je puta lopta prošla blizu gola, no nije išlo. Ipak, ništa nije izgubljeno, uvjeren sam da ćemo u Zagrebu pokazati da smo najbolji te osvojiti trofej", dodao je Domagoj Vida za službene klupske stranice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!