Nogomet

Pavljučenko: "S Bilićem će biti zanimljivo raditi"

Ante Zovko • subota, 19.05.2012.
Pavljučenko: "S Bilićem će biti zanimljivo raditi"

Hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon Europskog prvenstva preuzima moskovski Lokomotiv, a njegov budući napadač Roman Pavljučenko kaže da je zadovoljan što će imati priliku surađivati.

Bilić je potpisao trogodišnji ugovor s Lokomotivom nakon što je ranije ovog mjeseca Jose Couceiro dao otkaz. Portugalac je bio na klupi jedva 11 mjeseci i nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka sedmim mjestom u ruskom prvenstvu.

Jedan od napadača koji će biti na raspolaganju hrvatskom izborniku je Roman Pavljučenko, bivši suigrač Vedrana Ćorluke, Nike Kranjčara, Luke Modrića i Stipe Pletikose u Tottenhamu. Rus se vratio iz Londona u siječnju i kaže da mu novi trener nije nepoznanica zbog razgovora s hrvatskim reprezentativcima.

"Slaven nije, čini se, samo snažan specijalist, nego i vrlo pozitivna osoba s kojom će biti zanimljivo raditi. Rečeno mi je da je vrhunski profesionalac s dobrim pristupom nogometu", rekao je Pavljučenko.

30-godišnjak je pružio podršku novom treneru i izrazio uvjerenje da će Bilić promijeniti rezultat moskovskog kluba nabolje.

Rusija će prije toga nastupiti na Europskom prvenstvu, a Pavljučenko je dio sastava izbornika Dicka Advocaata. Obećao je navijačima da će reprezentacija proći bar u četvrtfinale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 19:18
    nadamo se,jer treba nam jedan vrhunski trener.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2012. u 18:52
    Uspjet če u on Rusiji
    Obrisan korisnik