Ostali sportovi

Boente: "Haye se boji Vitalija, zato ga odbija"

Branimir Korać • utorak, 22.05.2012.
Boente: "Haye se boji Vitalija, zato ga odbija"

Menadžer Vitalija Klička Bernd Boente ustvrdio je kako se njegov štićenik neće boriti protiv Davida Hayea jer se Britanac boji pojaviti u ringu nasuprot starijem bratu Kličko...

Uz braću Kličko David Haye je definitivno najeksponiraniji boksač današnjice. Puno je zanimanja pobudila borba Vladimira i Hayea prošlog ljeta, Kličko mlađi je dominirao i uzeo pobjedu, a sada je menadžer starijeg Klička, Vitalija, pokušao dogovoriti još jedan izlazak u ring Hayea i člana ukrajinske obitelji.

"Ponudili smo ugovor Hayeu za borbu protiv Vitalija u rujnu ove godine, no on je ipak odlučio prihvatiti meč protiv Chisore jer mu je to ipak lakši posao. On se u biti nikad nije niti želio boriti protiv Vitalija, samo puno priča, laje poput psa, a u biti se boji Vitalija", istaknuo je menadžer Boente.

Menadžer Vitalija Klička ustvrdio je kako će se 40-godišnji boksač povući iz ringa u listopadu ove godine ukoliko dobro prođe i ostvari željeni rezultat na ukrajinskim parlamentarnim izborima.

"Zbog svega toga ne vjerujem kako će doći do borbe Davida i Vitalija. To se definitivno neće dogoditi u rujnu jer smo već razgovarali s nekoliko mogućih protivnika, a i preblizu je borbi Hayea i Chisore. Vladimir se više nikada neće boriti protiv Davida, zašto i bi, već je dobio sve odgovore u ringu."

Foto: Wikipedia, Zureks

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!