Nogomet

Torres: "Bojao sam se da neću biti na izbornikovom popisu"

Josip Piršljin • petak, 25.05.2012.
Torres: "Bojao sam se da neću biti na izbornikovom popisu"
Foto: Kristijan Komarica

Napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres priznao je kako je u jednom trenutku pomislio kako ga Vicente del Bosque neće uvrstiti na popis igrača za nadolazeći Euro u Poljskoj i Ukrajini.

Nogometaš novog europskog prvaka Chelseaja Fernando Torres imao je sezonu za zaborav unatoč tome što je njegov klub osvojio dva trofeja. U Premier Ligi je zabio samo šest pogodaka što nije dovoljno za napadača njegovog renomea. Zbog loše golgeterske forme strahovao je i da će izgubiti mjesto za Euro.

"Da, bojao sam se da neću biti na izbornikovom popisu. Nikad nisam primio poziv s tolikim oduševljenjem", otkrio je Torres koji ima veliku odgovornost predvoditi napad aktualnih svjetskih i europskih prvaka Španjolaca nakon što je i definitivno otklonjena mogućnost nastupa Davida Ville.

"Španjolska je s pravom zaslužila da i na ovom prvenstvu bude favorit i to moramo prihvatiti. No, ta nam uloga neće ništa značiti ako je ne dokažemo na terenu", kazao je.

Bivši igrač Liverpoola smatra kako bi bio poseban uspjeh treći put zaredom slaviti na velikom natjecanju: "Tri titule zaredom je nešto što nikome prije nije uspjelo. Bit će sjajno ako nam to uspije jer će se o ovoj generaciji pričati dugi niz godina."

Villa neće biti u momčadi Furije jer se još nije oporavio od teške ozljede sa Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu prošle godine, a Torres se nada kako ista sudbina neće zadesiti i Carlesa Puyola: "Villa će nam sigurno puno nedostajati. A ukoliko ostanemo i bez Puyola, to će biti dva vrlo važna izostanka za nas", zaključio je.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2012. u 15:39
    Sta trazi Torres samo to mi nije jasno, pa on je ocajan u zadnjih nekoliko sezona... :(
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2012. u 01:23
    Di je taj popis da vidimo tko može igrati tko ne može
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.05.2012. u 12:52
    Realno...Raul je više zaslužio nego Torres bit na popisu
    Obrisan korisnik