Nogomet

Barry na snimanju nakon ozljede prepona

Branimir Korać • nedjelja, 27.05.2012.
Barry na snimanju nakon ozljede prepona
Foto: Dragan Kovač

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson mogao bi se naći u problemima nakon što je Gareth Barry ozlijeđen napustio prijateljski dvoboj protiv Norveške...

U prvom pripremnom susretu uoči odlaska na Europsko prvenstvo Engleska je svladala Norvešku s 1:0, međutim izbornik Roy Hodgson nije bio presretan nakon susreta. Razlog nezadovoljstvu je ozljeda veznjaka Manchester Cityja Garetha Barryja koji je osjetio bolove u preponi i šepajući napustio teren.

"Ne mogu reći koliko je ozbiljna Garethova ozljeda. Morat ćemo obaviti snimanje i ukoliko je riječ o nečem ozbiljnijem brzo reagirati. Razgovarao sam s Garethom i rekao mi je kako mora na snimanje, nešto se dogodilo tijekom susreta i morat ćemo dobro promotriti cijelu situaciju", objasnio je Hodgson.

Barry je prilično važan igrač u Hodgsonovim planovima i njegov izostanak predstavljao bi svakako hendikep za englesku reprezentaciju. Nakon današnjih snimanja bit će sve jasnije - hoće li Hodgson morati otpisati Barryja ili će ga ipak voditi na Euro.

Što se tiče samog susreta s Norvežanima, izbornik je mogao biti zadovoljan.

"Zadovoljan sam s rezultatom i nemam razloga previše kritizirati igrače jer smo još uvijek u fazi slaganja igre. Nakon svega tri dana intenzivnog rada stigli smo u Norvešku na teško gostovanje, uzeli pobjedu i to nas raduje."

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!