Nogomet

Anderlecht i bečka Austria imenovali nove trenere

Branimir Korać • srijeda, 30.05.2012.
Anderlecht i bečka Austria imenovali nove trenere
Foto: Sandro Donda

Sa završetkom sezone u većini klubova su odmah krenule pripreme za sljedeću. To vrijedi i za Anderlecht i bečku Austriju koji su nedugo po završetku sezone imenovali nove trenere...

Belgijski prvak Anderlecht i bečka Austria imenovali su trenere koji će ih voditi od sljedeće sezone. Iako je s Anderlechtom osvojio naslov prvaka, Ariel Jacobs odlučio je napustiti klupu te su u klubu bili prisiljeni dovesti zamjenu.

Na njegovo mjesto će sjesti Nizozemac John van den Brom, 45-godišnji stručnjak koji je prošle sezone odveo Vitesse do kvalifikacija za nastup u Europskoj ligi. Van den Brom je prije Vitessea vodio amatere Ajaxa, AGOVV Apeldoorn i Den Haag.

Do promjene je došlo i na klupi bečke Austrije. Kako smo već ranije javili, Ivica Vastić je dobio otkaz, a čelnici kluba su objavili ime novog trenera od kojeg će također tražiti velike stvari.

Na Vastićevo mjesto dolazi Peter Stöger koji je već vodio Austriju 2006. godine i tada s njom uzeo naslov prvaka.

"Lijepo je vratiti se u Austriju. Ovdje sam proveo najbolje godine svoje karijere, 2006. godine smo osvojili i naslov prvaka i slične ciljeve imat ćemo i u budućnosti", rekao je Stöger nakon što je bilo poznato kako preuzima bečku momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!