Nogomet

Albertini pobio Criscitove tvrdnje o ponovnom pozivu

Ante Zovko • utorak, 05.06.2012.
Albertini pobio Criscitove tvrdnje o ponovnom pozivu
Foto: EPA

Za Domenica Criscita ima mjesta u talijanskoj reprezentaciji na Euru, poručio je potpredsjednik saveza, ali pod jednim uvjetom.

Demetrio Albertini pobio je tvrdnje braniča Domenica Criscita da mu je obećan ponovni poziv u momčad za Europsko prvenstvo u slučaju nečije ozljede.

Branič Zenita izbače je iz momčadi nakon što se našao umiješan u skandal Scommessopoli, a nakon ozljede Andree Barzaglija, Criscito je rekao da mu je izbornik Cesare Prandelli obećao povratak u momčad.

Međutim, Albertini, potpredsjednik Talijanskog nogometnog saveza, izjavio je kakav je bio dogovor izbornika i Criscita.

"Bio sam ondje kad su o tome razgovarali. Prandelli je rekao: 'Ako i dalje ne budeš pod istragom, a netko se ozlijedi, prvi si na kojeg ću računati.' Kao prvo, nadamo se da će se Barzagli oporaviti. Drugo, nema novih vijesti o Criscitu", rekao je Albertini za Gazzetta dello Sport.

Kako je Criscito još pod istragom, Prandelli je kao prvu pričuvu imenovao Cagliarijeva braniča Davidea Astorija u slučaju da Barzagli ne bude spreman.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.06.2012. u 17:36
    Ti si vidio da je Buffon bio na ispitivanju kao i Criscito? Ono što su dizali prašinu oko Buffona nema apsolutno nikakve veze s onim za što istražuju Criscita. Buffona se sumnjiči u pronevjeru poreza na dobit navodno u nekoj kladionici, a po pravilu on se smije kladiti samo ne na događanja... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.06.2012. u 16:38
    Koji je to smijeh. Neviđeno, čovijek je nevin, policija kaže da je nevin ali on je izbačen iz repke dok Buffon koji je isto bio na ispitivanju kao i on ostaje u repki. Malo dvostruka pravila...Demetrio?
    Obrisan korisnik