Nogomet

Luka Vučko i Josip Tadić u potrazi za novim poslodavcem

Josip Piršljin • utorak, 05.06.2012.
Luka Vučko i Josip Tadić u potrazi za novim poslodavcem
Foto: Davor Sajko

Hrvatski igrači na privremenom radu u inozemstvu, Luka Vučko i Josip Tadić, raskinuli su ugovore sa svojim dosadašnjim klubom i u potrazi su za novim angažmanom.

Članovi poljskog kluba Lechije iz Gdanska u novu će sezonu krenuti s novim poslodavcem. Luka Vučko i Josip Tadić raskinuli su aktualne ugovore i trenutno se nalaze u traženju sredine u kojoj će nastaviti svoje nogometne karijere.

Bivši igrač Hajduka i Rijeke Vučko proveo je godinu i pol dana u poljskom prvoligašu, a imao je potpisan ugovor na još jednu godinu. Ipak, stoper se s čelnicima Lechije dogovorio na sporazumni raskid suradnje.

"U dresu Lechije sam proveo vrlo lijepe trenutke. Ipak, ovog sam proljeća izgubio svoje mjesto u početnoj postavi kluba i dogovorio sam se s vodstvom da sporazumno prekinemo ugovorni odnos", rekao je bivši mladi hrvatski reprezentativac.

Kao i Vučko, raskid ugovora dogovorio je i Tadić. Bivši Dinamovac Lechiji se pridružio prošlog ljeta i potpisao na dvije godine, ali odlazi već nakon jedne sezone. Nastupio je u 11 utakmica, ali nije se uspio niti jednom upisati u strijelce.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • bjede05.06.2012. u 22:32
    Šta ovi talenti još nisu odustali? :)
    bjede
  • kojenajbolji05.06.2012. u 20:23
    Ma koji Tadić, taj nemoze igrati u nasoj drugoj ligi!!!!!!!!
    kojenajbolji
  • Obrisan korisnik05.06.2012. u 19:48
    sad ce oba osvanut na Kantridi
    Obrisan korisnik