Nogomet

Ronaldo: "Kladio bih se na Portugal i Španjolsku"

Josip Piršljin • srijeda, 06.06.2012.
Ronaldo: "Kladio bih se na Portugal i Španjolsku"
Foto: Davor Sajko

Cristiano Ronaldo se priprema za prvu utakmicu Eura koju njegov Portugal igra protiv Njemačke, a na pitanje o momčadima koje bi mogle osvojiti naslov igrač Real Madrida odgovorio je kako bi se kladio na Španjolsku i svoje suigrače.

Za Cristiana Ronalda nema previše dvojbe. Kao najvećeg favorita nadolazećeg Europskog prvenstva vidi aktualnog prvaka Španjolsku. Veznjak Real Madrida izjavio je kako Furija ima čak dvije momčadi za osvajanje turnira, a izrazio je i povjerenje u svoju ekipu.

"Da imam kovčeg pun novaca, kladio bih se na Portugal i Španjolsku. Ne želim biti licemjer, imam puno povjerenja u naše šanse, ali poslije Portugala odlučio bih se za Španjolsku", rekao je najbolji strijelac Kraljevskog kluba ove sezone.

Portugalac smatra kako se teško može ugroziti put Furije do samog finala: "Španjolska je glavni favorit da osvoji Euro. Ona je među najjačim momčadima i ima veliku priliku da dođe do finala", rekao je.

Ronaldo je svjestan kako u sastavu Vicentea del Bosquea nedostaju dva važna igrača, no unatoč tome predviđa im uspjeh u Poljskoj i Ukrajini.

"Puyol i Villa će im iznimno nedostajati, no ostali će ih kvalitetno zamijeniti jer Španjolska ima veliki raspon odličnih, jakih igrača. Del Bosque se može i s drugom momčadi boriti za naslov prvaka", zaključio je Ronaldo, najveća portugalska uzdanica.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 16:20
    mislim da je na ovom prvenstvu i on pod stresom-Nacija od njega očekuje možda da i sam napravi pravi rezultat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 16:17
    neka mu se snovi neostvare
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2012. u 16:46
    Ako ne valja Portugal, kako onda mi realno kotiramo! Prvaci svijeta u potcijenjivanju drugih, i precijenjivanju samih sebe. Jadni su redom Talijani, Portugalci, Englezi - ali sreća da smo mi najbolji makar ne možemo pored Grčke, nismo bili u JAR-u, gubimo od Gruzije etc. Malo skromnosti i realiteta... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2012. u 14:49
    pa ti imas kovceg pun novaca..cak vise njih ak ce mo realno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2012. u 00:23
    ako Pranjic moze najaviti naslov prvaka moze onda i Ronaldo xd
    Obrisan korisnik