Košarka

CSKA demantira kontakte s Draženom Anzulovićem

Branimir Korać • subota, 09.06.2012.
CSKA demantira kontakte s Draženom Anzulovićem
Foto: Marin Sušić

Dražen Anzulović je napustio klupu Cedevite i u potrazi je za novim angažmanom. Prema pisanju ruskih medija, među kandidatima je za preuzimanje moskovskog CSKA, no Moskovljani demantiraju kontakt...

Tek što je napustio klupu Cedevite, Dražen Anzulović se našao u središtu nagađanja o novoj destinaciji. Ruski mediji su plasirali vijest kako je za Zulu zainteresiran veliki CSKA. "Anzulović je mlad trener koji je napravio dobre stvari s Cedevitom i da s pravom kandidira za klupu ruskog velikana", piše basketbol.ru.

Moskovljani s druge strane negiraju da je postojao bilo kakav kontakt s Anzulovićem ili bilo kojim drugim trenerom nakon završetka sezone.

"Posljednjih tjedana se učestalo piše o mogućim promjenama u stručnom i igračkom kadru. Istina je kako još nismo pregovarali s nijednim trenerom te da o rosteru nećemo razgovarati do sredine lipnja kada će se sastati čelnici kluba sa strukom", stoji u priopćenju iz CSKA.

Inače, prema projekcijama proračuna za sljedeću sezonu, moskovski div će raspolagati s najviše sredstava u cijeloj Europi te će biti prava poslastica za bilo kojeg trenera voditi takvu momčad.

Što se tiče Cedevitine klupe, ponovno u priču ulazi Aleksandar Petrović koji je trenutno izbornik reprezentacije BiH. "Klupa Cedevite i taj projekt su uvijek privlačni, s ljudima u klubu sam ostao u dobrim odnosima i sve je moguće", rekao je Petrović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.06.2012. u 06:28
    Zbogom sportnet, već duže vrijeme plešete po rubu sa glupostima, ima i drugih portala. Nemam vremena za čitati gluposti, a pomalo me i vrijeđa ovakav pristup prema čitatelju. 
    Obrisan korisnik
  • narada10809.06.2012. u 23:35
    a ono sa trade-om KD/RW (negdje tu u thread-u) mi je ipak najslade... Cuj bile bi puno dvorane, gdje god Cedevita igrala ;-) Na kraju bi RW i KD zavolili Hrvatsku, naucili dve-tri rijeci kajkavstine. Pa bi dobili putovnicu i eno njih u kockastom dresu, garant bi bio preporod Hrvatske kosarke ;-)
    narada108
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 14:39
    Naravno da neće uzeti Anzulovića kada mogu Bajramovića ... halo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 14:31
    Zula ajde nam reci koliko si platio novinaru da napiše ovakvu glupost ? :DD
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2012. u 14:29
    Pitanje je koliko je ovo vjerodostojna vijest, ali Anzulović nije loš trener. To što se u Cedeviti morao boriti s ozljedama, vlastitom upravom i vlasnikom kluba, druga je stvar.
    Obrisan korisnik