Nogomet

Iniesta: "Uvjeren sam da će Španjolska biti bolja u sljedeće dvije utakmice"

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.06.2012.
Iniesta: "Uvjeren sam da će Španjolska biti bolja u sljedeće dvije utakmice"
Foto: EPA

Španjolska je u prvom susretu skupine C remizirala s Italijom 1:1, no iz redova Furije ne dolaze izjave nabijene razočaranjem zbog igre već samo zbog rezultata. Naprotiv, Španjolci su zadovoljni izvedbom...

U intenzivnoj utakmici koja nije bila siromašna prilikama, Španjolska i Italija odigrali su 1:1. Španjolci su zaigrali s već "epskih" 4-6-0, a sami igrači smatraju kako su trebali slaviti.

Pepe Reina: "Nisam se nimalo začudio kada sam vidio formaciju sa Cescom u napadu. Već je ranije igrao tu poziciju u reprezentaciji i igrao je dobro. On je igrač koji odlično koristi prostor i vrlo je inteligentan, a to je dokazao i kod pogotka. Zadovoljni smo igrom i prezentacijom."

"Osjećaji su podijeljeni, ostaje gorak okus zbog remija jer smo trebali doći do sva tri boda. Bila je to teška utakmica protiv jake momčadi pune kvalitetnih igrača koja je jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka. Igrali smo dobro i uvjeren sam da ćemo biti još bolji u naredne dvije utakmice", rekao je Barcelonin veznjak Andres Iniesta.

Iniesta je protiv Talijana bio jedan od ponajboljih igrača Španjolske, a u narednom kolu očekuje ga fizički vrlo zahtjevna utakmica protiv Trapattonijeve Irske.

"Bez obzira s kim igramo, nama je najvažnija naša forma i naša igra. Imali smo i u susretu s Italijom dovoljno prilika, no nismo ih iskoristili. Sada nas očekuje posve drugačiji protivnik, ključ je u tome kako ćemo se mi osjećati, no uvjeren sam da ćemo odigrati sjajnu utakmicu", dodao je Iniesta.

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 09:25
    špnjolska je i dalje favorit broj 1
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 02:24
    Da, možda se Fernando preporodi na novoj poziciji, gdje će slanje lopti pored gola biti poželjna pojava.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.06.2012. u 22:44
    Možda sad čak ni obrambenih igrača ne bude bilo, neka sve u vezu stavi, a neka proba eksperimentirati i staviti Torresa na gol.
    Obrisan korisnik