Nogomet

Ibrahimović: "Bio sam nervozan u prvom dijelu, a ovo nam se ne smije događati"

Borna Rupnik • utorak, 12.06.2012.
Ibrahimović: "Bio sam nervozan u prvom dijelu, a ovo nam se ne smije događati"
Foto: EPA

Prva utakmica za Šveđane na Europskom prvenstvu završila je velikim razočaranjem. Vodili su, a na kraju su ostali s nulom na bodovnom kontu. No, Zlatan Ibrahimović još nije potpisao predaju...

Premda je njegov pogodak donio veliko veselje Švedskoj, Zlatan Ibrahimović morao je po završetku utakmice s Ukrajinom u Kijevu potražiti uzroke poraza na startu Europskog prvenstva za svoju momčad. Andrij Ševčenko s dva je pogotka glavom preokrenuo rezultat na konačnih 2:1.

"Teško je, nismo trebali izgubiti ovaj susret. Imali smo šanse, vodili, a onda smo primili dva gola, od čega jedan iz kornera. To nam se ne smije događati", rekao je Milanov napadač Ibrahimović.

"No, ostale su nam dvije utakmice u kojima možemo biti bolji. U prvom sam dijelu bio nervozan, no dobro smo krenuli u drugi dio. Bili smo hrabriji, ali i to je nogomet - sve krene dobro i potom počnete primati pogotke", nastavio je.

Uoči utakmica protiv Engleske i Francuske, koje su u međusobnom dvoboju osvojile po jedan bod, Zlatan Ibrahimović ne gubi nadu u prolaz skupine i plasman Švedske u četvrtfinale.

"Moramo se koncentrirati. Pred nama su dvije velike utakmice s velikim momčadima i bit ćemo bolji nego protiv Ukrajine. Pripremit ćemo se, možemo naučiti kako ne prokockati vodstvo na ovaj način. Nije sve izgubljeno nakon jedne utakmice", zaključio je.

EP 2012. - Skupina D

1Engleska 35:3+27
2Francuska 33:304
3Švedska 35:503
4Ukrajina 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 14:27
    ima i zasto biti umisljen ...
    Obrisan korisnik
  • cibalia9012.06.2012. u 12:33
    Cudnog li lika. Prava diva na igralistu, njegovi suigraci su ukoceni od straha kada on igra pa sami ne mogu igrati kako treba, a umisljen do kraja.
    cibalia90
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 12:00
    sjajna utakmica - sva tri znaka bila bi zaslužena
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.06.2012. u 11:58
    zao mi zlatana lik je zelio igrati i igra vrlo dobro a na kraju nije ni boda dobio,razocarala me malo svedska
    Obrisan korisnik