Nogomet

Maradona: "Messi nema moje liderske sposobnosti, lice Brada Pitta i guzu Luciane Salazar"

Mišo Gulić • četvrtak, 14.06.2012.
Maradona: "Messi nema moje liderske sposobnosti, lice Brada Pitta i guzu Luciane Salazar"
Foto: EPA

Jedan od ponajboljih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona ponovno je "na zub" uzeo Lionela Messija istaknuvši da Argentinac nema njegove liderske sposobnosti, ali i još štošta toga...

Diego Maradona je u razgovoru s novinarima ponovno iznio nekoliko vrlo "zanimljivih" opaski na račun Lionela Messija, pritom ga usporedivši s Bradom Pittom i argentinskim modelom Lucianom Salazar.

"Messi nema liderske sposobnosti koje sam ja imao, nema ni lice poput Brada Pitta, a niti stražnjicu poput one koju ima Luciana Salazar", iznenadio je Maradona prisutne novinare sa svojom interpretacijom Barceloninog virtuoza.

Potom je Mali zeleni odlučio i slikovito pojasniti svoje neobične stavove: "Ako ga i dalje nastavite kritizirati, on će ostati u Barceloni i više neće dolaziti."

Proteklog tjedna Maradona je ponovno bio top tema svjetskih medija zbog odluke da prvog vratara Al Ahlija, koji je zbog udaranja protivničkog igrača zaradio crveni karton, kazni s udaljavanjem iz momčadi cijelu narednu sezonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.06.2012. u 09:35
    Konane, možda sportnetu nije ovo trebalo, ali ne diraj NAJVEĆEG. Svi, ali svi mu mogu kopačke čistit, čovjek je "živio" i dalje uspio igrati nogomet kakav nitko prije njega nije niti hoće.
    Obrisan korisnik
  • bubici15.06.2012. u 08:21
    Ili onda bar stavite link na Lucianu da vidimo o čemu on to trkelja.
    bubici
  • Obrisan korisnik14.06.2012. u 21:05
    yakov slazem se s tobom...sportnet je za mene nesto kompetentno,tak da im ovo stvarno nije trebalo,a da ne spominjem ovog krelca maradonu,jadan nikog ne zanima pa serenda okolo sam da ga cuju
    Obrisan korisnik
  • Yakov14.06.2012. u 20:14
    nije vam trebo ovaj članak sportnet
    Yakov