Nogomet

Twente doveo treće pojačanje

Branimir Korać • utorak, 19.06.2012.
Twente doveo treće pojačanje

Nizozemski Twente je na svojoj internetskoj stranici i službeno objavio dolazak veznjaka NAC Brede Robberta Schildera. Schilder je s Twenteom potpisao četverogodišnji ugovor...

Višetjedni pregovori između NAC Brede i Twentea su okončani i 26-godišnji Robbert Schilder, ponajbolji igrač NAC Brede, od danas je član Twentea. Schilder je potpisao ugovor do 2016. godine, a visina transfera još uvijek nije poznata.

Twenteu je ovo treće pojačanje nakon kraja sezone. Dvojac koji je stigao prije Schildera su Dušan Tadić i Felipe Gutierrez koji su pristigli u posljednjih nekoliko tjedana.

Schilder je inače produkt Ajaxove škole, tamo je do 2009. godine upisao 23 nastupa, a dvije sezone je bio na posudbi u Heraclesu. 2009. godine je preselio u Bredu za koju je nastupio 94 puta i upisao 12 pogodaka.

U krugu nizozemske A reprezentacije nije bio, ali je bio standardan član mlade reprezentacije do 21 godine s kojom je osvojio naslov prvaka Europe 2007. godine pobjedom protiv Srbije u finalu 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Ne okreći se sine...

    Piše: Petar Jenjić

    Ne okreći se sine...

    Iza nas je još jedan dan na Europskom prvenstvu koji je obilježilo igranje naših susjeda. Slovenija je, za razliku od Srbije, došla do boda...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!