Nogomet

Villas-Boas: "Portugal ima šansu osvojiti naslov"

Branimir Korać • subota, 23.06.2012.
Villas-Boas: "Portugal ima šansu osvojiti naslov"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Portugal je u euforiji. Reprezentacija je dohvatila polufinale Europskog prvenstva i željno iščekuje odlučujući sraz za plasman u finale. Javnost vjeruje u uspjeh, a među onima koji smatraju da Portugalci mogu otići do kraja je i Andre Villas-Boas...

Nakon pobjede protiv Češke i prolaska u polufinale Europskog prvenstva, Portugalce je zahvatila euforija. Svi se prisjećaju Eura od prije osam godina kada su došli do finala, a nadaju se kako ove godine mogu napraviti i korak dalje - uzeti naslov prvaka Europe.

Među onima koji isijavaju optimizmom je i bivši trener Porta i Chelseaja Andre Villas-Boas. Bez obzira što im polufinale donosi vrlo težak test u vidu Španjolske ili Francuske, Villas-Boas vjeruje da je Bentova momčad sposobna podići trofej namijenjen prvaku Europe.

"Iz meča u meč Portugal sve više napreduje i igra sve kvalitetnije, zasluge su to sjajnog trenera Paula Benta. U susretu protiv Češke je napravljen još jedan važan korak i Portugal ima svaku šansu osvojiti naslov prvaka Europe", optimist je Villas-Boas.

Od odlaska iz Chelseaja, Villas-Boas je bez angažmana i njegovo ime se spominjalo u kontekstu mnogih momčadi. Jedno vrijeme je figurirao za mogućeg trenera Intera, zatim Bayerna, pa Liverpoola da bi se pojavila vijest kako je sve dogovorio s Tottenhamom. Kratko i jasno Portugalac je odbacio tu vijest. "Ne događa se ništa, nisam ništa potpisao, sve su to laži", izričit je bio Villas-Boas.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.06.2012. u 11:47
    haha nisam puno minusa skupio : )
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2012. u 01:18
    Nema :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.06.2012. u 00:36
    što je to rekao pogrešno svi polufinalisti imaju iste šasne za osvajanje naslova nema tu loši ekipa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2012. u 18:53
    najbolji trener na svijetu,prvu sezonu osvojio s chelsijem LP i kup a s portom sve
    Obrisan korisnik