Nogomet

Krstičević: "Teško je reći jesmo li zadovoljni"

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 25.06.2012.
Krstičević: "Teško je reći jesmo li zadovoljni"
Foto: Bruno Karadža

Hajduk će u drugom pretkolu Europske lige ukrstiti koplja s latvijskim Skontom, najtrofejnijim klubom te baltičke države. Hajdukovci su ime svog protivnika doznali na pripremama u njemačkom Bad Reichenhallu, a u kakvom izdanju dočekuju novu sezonu najbolje svjedoči podatak da Bili nisu imali predstavnika na ždrijebu u Nyonu...

Hajdukova je momčad na pripremama u njamčkom Bad Reichenhallu dočekala informaciju o protivniku u 2. pretkolu Europske lige. Kako sad stoje stvari, Hajduk će u novu sezonu ući s nikad mlađom momčadi, od koje se teško mogu očekivati "instant rezultati" kako u domaćim, tako i u europskim natjecanjima.

"Teško je reći jesmo li zadovoljni. Dobili smo višestrukog prvaka Latvije koji sigurno nije bezazlena momčad. Dobro je što prvu utakmicu igramo pred našim navijačima i tu ćemo pokušati ostvariti što bolji rezultat", rekao je trener Mišo Krstičević nakon ždrijeba.

Hajduk je opterećen brojnim problemima, ovog ljeta ostao je i bez predsjednika i bez igrača, nedavno i bez klupskog liječnika koji je otišao sa Slavenom Bilićem u moskovski Lokomotiv. Europske ambicije nisu velike, no poneki dobar rezultat i prolaz barem bi malo podigao atmosferu.

"Važno je reći da je njihovo prvenstvo u tijeku, da će biti u punoj natjecateljskoj formi za razliku od nas koji ćemo tek biti u pripremama za novu sezonu. Moramo osnažiti našu momčad i dobro se pripremiti za tu utakmicu."

Skonto će na Poljud istrčati 19. srpnja, uzvrat je u Rigi tjedan dana kasnije. Bit će to premijera splitske momčadi u novoj sezoni.

"Jako mi je drago što ćemo novu sezonu otvoriti na Poljudu međunarodnom utakmicom. Nadam se da ćemo biti potpuno spremni, da ćemo dovesti još neko pojačanje i našoj publici pružiti užitak na otvaranju sezone. Nadam se da ćemo osvariti prednost koja će nam omogućiti miran put u Latviju", zaključio je Krstičević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • labrador240125.06.2012. u 22:43
    Genijalna izjava genijalnog trenera 
    labrador2401
  • Obrisan korisnik25.06.2012. u 22:09
    FM 2012 novi patch sad za koji misec iza eura i sve je jasno... ne bi me cudilo kad bi generira hajduku borbu za opstanak.....
    Obrisan korisnik
  • Gips25.06.2012. u 21:01
    to nisam ni mislio, samo evo uspoređujem!
    Gips
  • Obrisan korisnik25.06.2012. u 20:29
    22 mil eura!!! Fantasticno, steta sta nisu u kvalifikacijama za LP jer bi po vrijednosti vec bili tamo.
    Obrisan korisnik
  • jandro25.06.2012. u 20:26
    koliko ja znam ne. ali poanta mi nije bila transfermarkt. nego da ne možeš na taj način procjenjivat kako će neka utakmica završiti. tim više što su neki igrači tamo precijenjeni.
    jandro