Nogomet

Koeman: "Ja sam trener Feyenoorda, a to ću i ostati"

Ante Dubravac • četvrtak, 28.06.2012.
Koeman: "Ja sam trener Feyenoorda, a to ću i ostati"
Foto: EPA

Odmah nakon što je Nizozemski nogometni savez potvrdio odlazak izbornika Berta van Marwijka počele su špekulacije oko toga tko će biti njegov nasljednik. Kao jedan od kandidata spominje se Ronald Koeman.

Nakon katastrofalnog rezultata na Europskom prvenstvu i tri poraza u skupini Nizozemski nogometni savez odlučio se zahvaliti na suradnji izborniku Bertu van Marwijku te krenuti u potragu za njegovim nasljednikom.

Nizozemski mediji odmah su kao glavnog kandidata istaknuli trener Feyenoorda Ronalda Koemana koji ipak demantira bilo kakav kontakt s ljudima iz saveza.

"Naravno da je lijepo da te ljudi spominju kao kandidata za izbornika, ali ja sam trener Feyenoorda, a to ću i ostati," izjavio je Koeman i zaustavio sva daljnja nagađanja.

Koeman se osvrnuo na razloge lošeg rezultata na Euru: "Europsko prvenstvo je bilo bolno za sve, pa tako i za mene. U momčadi nismo imali igrače koji su stvarno željeli surađivati. Još me uvijek iznenađuje da naša reprezentacija navodno ima problema sa stvaranjem momčadskog duha," zaključio je.

EP 2012. - Skupina B

1Njemačka 35:2+39
2Portugal 35:4+16
3Danska 34:5-13
4Nizozemska 32:5-30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!