Nogomet

Pavljučenko: "Ćorluka je bio najjači branič u Tottenhamu"

Ante Zovko • četvrtak, 28.06.2012.
Pavljučenko: "Ćorluka je bio najjači branič u Tottenhamu"
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv dobio je potpisom Vedrana Ćorluke najboljeg Tottenhamova braniča, smatra novi-stari suigrač hrvatskog reprezentativca.

Nakon što je Roman Pavljučenko u siječnju dovršio transfer iz Tottenhama u Lokomotiv, u momčad koju će voditi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u srijedu je došao i Vedran Ćorluka.

"To je sjajna vijest, najbolja koju sam čuo u posljednjih tjedan i pol", komentirao je ruski reprezentativac za Daily Mail. "On je jako borben, beskompromisan branič kojeg je praktički nemoguće svladati u situaciji jedan na jedan."

"Uvjerio me u to nekoliko puta na treningu. Fizički je jako snažan i, bez laskanja, rekao bih da je Ćorluka vjerojatno bio najjači branič u Tottenhamu."

Nakon što je 2008. došao u sjevernolondonski klub, Ćorluka je upisao 80 nastupa za Tottenham, ali je prošle sezone često boravio na klupi kao i Niko Kranjčar koji se ovog ljeta zaputio u kijevski Dynamo.

Od nekad četveročlane hrvatske kolonije u Tottenhamu je ostao samo Luka Modrić čiji je potencijalni transfer aktualan i ove godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Ronaldo928.06.2012. u 17:23
    o cem ti melješ? nekoliko utakmica na beku za repku? nekoliko?  igrao je četiri pune godine na beku u reprezentaciji,to ti je nekih 30 utakmica, ako je to tebi nekoliko... i igrao je beka pogotovo u prve dvije godine dok nije došo u Tottenham vrhunski, bio je jedan od najboljih... [više na forumu]
    Ronaldo9
  • trailer trash28.06.2012. u 17:11
    problem je sa čarlijem što također voli popit, nadajmo se samo da je prestao s tim
    trailer trash
  • Obrisan korisnik28.06.2012. u 16:49
    Ćorluku su u Tottenhamu forsirali na desnoj strani, a on je oduvijek bio stoper. To što je kod Bilića potrebe radi odigrao nekoliko utakmicu na beku ne znači da mora to igrati i u Tottenhamu. A ne moram ni spominjati da je Tottenham i dan danas najslabiji upravo na stoperskoj poziciji... Sretno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Tonco28.06.2012. u 15:48
    svako zna da je carli najbolji branic gdje god igro, naravno svi osim pijanoh harryija redknappa
    Tonco
  • Obrisan korisnik28.06.2012. u 15:36
    Za Čarlija nema bojazni igrati če gdje god da je došao. Moderan Europski branič
    Obrisan korisnik