Nogomet

Mršić: "Ne smijemo se zavaravati da su Andorci bez nogometnog znanja"

Josip Tolić • srijeda, 04.07.2012.
Mršić: "Ne smijemo se zavaravati da su Andorci bez nogometnog znanja"
Foto: Duje Bonačić

Trener osječkog prvoligaša Stanko Mršić u utorak je održao konferenciju za novinare najavivši prvu ovosezonsku utakmicu Osijeka u kvalifikacijama Europske lige. U taboru vlada optimizam, ali i predostrožnost.

Dan prije putovanja u Andoru na ogled prvog pretkola Europske lige protiv FC Sante Colome, trener Osijeka Stanko Mršić održao je konferenciju za novinare u Gradskom vrtu na kojoj je najavio povratak Bijelo-plavih u europska natjecanja.

"Sezonu otvaramo europskim ispitom protiv Andoraca, a moram naglasiti da nisam zadovoljan odrađenim pripremama zbog odlazaka nekih igrača, ali i brojnih ozljeda koje su nam zadale dosta problema", rekao je Stanko Mršić na konferenciji za novinare u utorak.

Poziva na oprez protiv nejakog, ali i potencijalno neugodnog protivnika. "U problemima smo, no ipak vjerujem da ćemo dobro odraditi prvi ispit iako vrlo malo znamo o protivniku. Poznato nam je da u sastavu imaju šest reprezentativaca i šest stranaca pa se ne smijemo zavaravati da su bez nogometnog znanja. Sjetimo se da je i naša reprezentacija imala poteškoća s Andorcima", kaže Mršić.

Kapetan Ivo Smoje mišljenja je da bi Bijelo-plavi mogli proći dva kola kvalifikacija u Europskoj ligi. "Pred nama su europski ispiti kojima se radujemo i dat ćemo sve od sebe da prva dva kola prođemo, a u trećem ćemo se nadati dobrom ždrijebu iako je posve jasno da će biti itekako teško", istaknuo je.

Što se raspoloživog kadra tiče, upitni su Lešković i Miličević zbog problema sa zglobom, a prvih 11 trebali bi činiti sljedeći igrači: Vargić, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lešković, Kvržić, Pušić, Kurtović, Jugović, Perošević i Miličević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH06.07.2012. u 00:06
    Ma kakvi, Andorci su prepuni nogometnog znanja k'o govno vitamina.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik04.07.2012. u 18:03
    Pa Andorci ce morat uzet godisnji na poslu da bi mogli doci odigrat tekmu u Osijek... Kakvi Andorci... Nadam se da Osijek gazi ovo
    Obrisan korisnik
  • Delboy Trotter04.07.2012. u 14:58
    Osijek je uvijek imao solidne rezultate u europi.Kad se sjetim da su pobjedivali Anderlecht,Slaviju,Rapid,Brondby...Mislim da mogu proc ako ih ne podcijene
    Delboy Trotter
  • Obrisan korisnik04.07.2012. u 14:16
    Zbilja sik, ocekujem oprez protiv slovaka, madjara, jos vise ceha ili poljaka, ali u istu recenicu staviti oprez i andoru je degutantno i zvuci kao prilicni alibi... A sta se uopce cudim, kad je Hajduk dobio protivnika pretkolu eurolige, pisalo je: težak ždrijeb za hajduk. Gledam ; pa koga su mogli... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.07.2012. u 11:54
    pustite vi to, mršić je uspio ispasti i od sjeverno irskih amatera, bolje da pazi, da nebu posle utakmice pričal kaka bi svi igrači tog kluba mogli igrati za manchester united. :D
    Obrisan korisnik