Nogomet

Šiškin: "Bilić uvijek pronađe prave riječi i snažnog je karaktera"

Borna Rupnik • subota, 07.07.2012.
Šiškin: "Bilić uvijek pronađe prave riječi i snažnog je karaktera"
Foto: Kristijan Komarica

Roman Šiškin, 25-godišnji branič moskovskog Lokomotiva, stao je u red onih koji imaju samo pohvale za rad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića...

Lokomotiv iz Moskve za novu se sezonu priprema u Sloveniji pod vodstvom Slavena Bilića i njegovih pomoćnika, a o radu donedavnog izbornika Hrvatske govorio je i Roman Šiškin, jedna od obrambenih uzdanica momčadi.

"Mnogo se toga promijenilo njegovim dolaskom u klub. Od treninga ćemo očvrsnuti poput čelika, naglasak stavlja na fizičku pripremu, ali i vježba se pritom i igra", rekao je ruski nogometaš za službene klupske stranice.

"Bilićevi su treninzi raznoliki i zanimljivi, vrijeme nam brzo prolazi. Sada postavljamo temelje za nadolazeću sezonu, a za vrijeme prvenstva treninzi će biti nešto lakši", dodao je Šiškin.

Priznao je pritom da se sjeća Bilića i iz igračkih dana, u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koju je vodio od 2006. do 2012. godine.

"Njegovo igračko iskustvo od velike je pomoći. Pamtim Bilića i Hrvatsku iz 1998. godine, kada je osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu. Očito je da razumije nogomet, uvijek pronađe prave riječi i izravno sudjeluje u vježbanju. Zna kako se odnositi s igračima i vrlo je snažnog karaktera. Osim toga, blizak nam je mentalitetom", ispričao je Roman Šiškin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 21:24
    U Lokomotivi vladaju ipak značajno drugačiji zakoni nego u reprezentaciji! Tu se rezultat traži jučer, Rusi nemaju respekta prema nikome, otfikarit će i Capella a kamoli ne Bilića ako rezultat ne dođe brzo. Treba imati i sreće, zar je DiMatteo bolji trener od AVB-a?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 21:17
    ne čude me ovakve izjave i nisu tek tako izrečene..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 20:34
    takoder mislim,prvo repka,pa prvak sa lokomotivom pa za 4 godine u englesku gdje ce bit 10-ak godina pa ponovno u repku gdje ga cekamo rasirenih ruku da nam pomogne obranit naslov svjetskih prvaka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2012. u 17:48
    mislim da će Bilić napraviti veliku karijeru...
    Obrisan korisnik