Nogomet

Tomislav Dujmović na posudbi u Mordoviji

Ante Zovko • ponedjeljak, 09.07.2012.
Tomislav Dujmović na posudbi u Mordoviji
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ruska Premier liga dobila je još jednog hrvatskog reprezentativca. Zapravo, Tomislav Dujmović samo se vratio u ligu kluba s kojim još ima ugovor.

Nakon što je posljednju polusezonu proveo na posudbi iz moskovskog Dinama u Zaragozi, Tomislav Dujmović ovaj je put dogovorio cjelosezonsku posudbu.

Ovaj put to će biti u premierligašu Mordoviji iz Saranska koja je dogovorila njegovu posudbu do svibnja 2013. godine. Mordovia je prošle sezone uspjela osigurati plasman u najviši rang.

31-godišnji veznjak odigrao je jednu od ključnih uloga u Zaragozinom spašavanju prvoligaškog statusa, a sada se vraća u ligu u kojoj ima dosta staža. U Rusiji je nastupao i za Amkar Perm te Lokomotiv Moskvu.

Ruska liga bit će tako još zanimljivija Hrvatima jer je klupu Lokomotiva preuzeo bivši izbornik Slaven Bilić, dok će u obrani igrati Vedran Ćorluka. Stipe Pletikosa brani vrata Rostova, a bivši član Osijeka Josip Knežević brani boje Amkar Perma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.07.2012. u 02:48
    Nisam neki veliki ljubitelj Dujmovića ,ali  totalno ne razumijem ove komentare o tome kako on ne spada u reprezentaciju. Ja za dečka nisam ni znao do prije 2-3 godine,ali on je u svakoj,ali baš svakoj utakmici koju je igrao 90 minuta za našu repku bio među 4-5 naših... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.07.2012. u 00:17
    je, baš bi on došao u hajduk
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.07.2012. u 00:12
    Bolje Mordovija nego Mordor!
    Obrisan korisnik
  • nido09.07.2012. u 22:51
    Hajduk je trebao poraditi na tome da ga dovedu, dobro bi im dosao sigurno...
    nido
  • Obrisan korisnik09.07.2012. u 21:04
    jbg, nije se uspio dokazat u zaragozi, očito ne može ni u svom klubu... nek igra gdje može... samo se nadam da je to sve skupa ipak znak da on nije dovoljno kvalitetan za reprezentaciju i da ćemo u idućem ciklusu tu gledat ipak neke druge igrače
    Obrisan korisnik