Nogomet

Ahmetov: "Cilj je dvostruka kruna i izbjeći prošlogodišnju sramotu iz Lige prvaka"

Borna Rupnik • srijeda, 11.07.2012.
Ahmetov: "Cilj je dvostruka kruna i izbjeći prošlogodišnju sramotu iz Lige prvaka"
Foto: Davor Sajko

Nakon spremanja još jedne titule u Šahtarove vitrine, predsjednik Rinat Ahmetov najavio je novu sezonu, a dotaknuo se i "rata pomoću šampanjca" s kapetanom momčadi, Darijom Srnom...

Šahtar iz Donecka osvojio je Superkup svoje zemlje pobjedom nad gradskim rivalom Metalurgom 2:0. Time je predsjednik Rinat Ahmetov dobio novi razlog za zadovoljstvo, a trener Mircea Lucescu već 15. trofej u svom mandatu.

"To je statistika, ali mene ne zanima prošlih 15 trofeja. Više od svega želim osvojiti prvi sljedeći, i u to će biti uloženo mnogo truda", najavio je Ahmetov, koji je u Šahtar uložio velik novac.

"Naš je cilj ove sezone dvostruka domaća kruna, ali i izbjeći prošlogodišnju sramotu iz Lige prvaka. Prvo neka prođemo skupinu, a onda ćemo vidjeti što dalje", prisjetio se predsjednik kluba koji je prošle sezone ispao u skupini elitnog europskog natjecanja.

Ahmetov je otkrio kako više neće kupovati igrače ovog ljeta, a prokomentirao je i činjenicu da je svog kapetana Darija Srnu po osvajanju Superkupa "okupao" u šampanjcu.

"Srna se trudi da bankrotiram, inače on svakom prilikom mene zalijeva šampanjcem, valjda kako bih trošio više na svoju odjeću, a manje na transfere", rekao je dobro raspoloženi Ahmetov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 18:32
    Zbog Srene neka im je sretno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.07.2012. u 18:31
    Ambicije velike kad se ima novaca.Raduje što je u tom projektu važna karika naš Dario
    Obrisan korisnik
  • M-G11.07.2012. u 12:53
    svaka čast srni...velika je stvar kad te u stranom klubu ovako cijene i poštuju...
    M-G