Nogomet

Kovačić: "Nije važno tko će i kako igrati, važan je rezultat"

Borna Rupnik • utorak, 17.07.2012.
Kovačić: "Nije važno tko će i kako igrati, važan je rezultat"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski prvak Dinamo u srijedu će imati svoju ovosezonsku europsku premijeru. Iako protivnik zahtijeva oprez, nogometaši pod vodstvom Ante Čačića vjeruju u svoju kvalitetu...

Zagrebačka je momčad u dobrom raspoloženju krenula prema bugarskom Razgradu, gdje će u srijedu navečer zaigrati protiv domaćeg Ludogoreca u prvoj utakmici drugog pretkola novog izdanja Lige prvaka. Tko ispadne, završava svoj ovosezonski europski put.

Ivan Kelava, vratar Dinama: "Kao vratar uvijek se nadam da ću imati što manje posla jer to znači bolju igru momčadi, no bude li posla dat ću sve od sebe da ga obavim što bolje. Igramo protiv dobrog protivnika, ali i mi smo dobra momčad. Više smo godina zajedno, dobro igramo i idemo po pobjedu".

"Pripremne utakmice nisu pravo mjerilo, no dobre igre protiv jakih protivnika kao što su bili Dynamo iz Kijeva i Spartak iz Moskve napunile su nas optimizmom i samopouzdanjem. U Bugarsku idemo pobijediti i tako ćemo se postaviti na terenu", najavio je trener Dinama Ante Čačić prije polaska na put.

Svoja je razmišljanja podijelio i mladi Mateo Kovačić, koji bi mogao igrati vrlo važnu ulogu na terenu. No, i on ističe kako je cilj samo jedan, i to onaj zajednički.

"Nije važno tko će i kako igrati, važno je da ostvarimo što bolji rezultat. Ako ću biti na terenu, dat ću najbolje od sebe kako bih pomogao Dinamu", prenose službene klupske stranice njegove riječi.

Otkrio je i kakvim bi raspletom bio zadovoljan na gostovanju u Bugarskoj: "Mi smo prvaci Hrvatske, klub koji je protekle sezone bio među najbolja 32 kluba u Europi. Razmišljamo samo u pobjedi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 16:43
    Stvarno bit će bolji od Modrića :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 12:21
    @maniacx - svaka čast na komentaru!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 10:31
    maniacx svaka cast na komentaru..
    Obrisan korisnik
  • maniacx17.07.2012. u 09:37
    Jesam Hajdukovac, ali ovaj momak me oduševljava sa ljubavlju prema klubu i pristupom...tako se voli svoj klub... glupo je da radi Mamića mrzimo jedni druge, on je samo jedna budala koja ima dobit od animoziteta sjevera i juga, to je samo nogomet jbg... Bravo Kova, samo naprid...
    maniacx