Nogomet

Gargorov: "Ne mogu reći da smo sto posto uigrani s novim igračima"

Ante Zovko • utorak, 17.07.2012.
Gargorov: "Ne mogu reći da smo sto posto uigrani s novim igračima"

Kapetan Ludogoreca, Dinamovog protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka, Emil Gargorov, kaže da bi u utakmicama sa Zagrepčanima bugarski prvak trebao pogoditi željenu formu.

Za razliku od Dinama, Ludogorec iza sebe već ima natjecateljsku utakmicu. Nakon osvojenih prvenstva i Bugarskog kupa, momčad iz Razgrada osvojila je i Superkup pobijedivši Lokomotiv Plovdiv 3:1.

Emil Gargorov, kapetan bugarskog predstavnika u Ligi prvaka, uoči utakmice s Dinamom na domaćem terenu kaže da će biti potrebna drugačiji način psihološke pripreme:

"Dolazi ozbiljna utakmica. Moramo se dobro pripremiti. Atmosfera je dobra, kao i uvijek kad se osvajaju kupovi. Motivacija će biti drugačija. Ovo će biti drugačija utakmica, utakmica koja nosi veliki značaj za Ludogorec. Želimo ih izbaciti i dogurati što je dalje moguće."

Bugarski prvak se pojačavao više nego hrvatski ovog ljeta. Gargorov kaže da još nije zadovoljan suradnjom s prinovama na terenu:

"Ne mogu reći da smo sto posto uigrani s novim igračima nakon tek tri-četiri utakmice, ali mislim da ćemo u ovim utakmicama s Dinamom ući u optimalnu formu."

U razgovoru za službene klupske stranice zahvalio je navijačima: "Želim poslati veliku zahvalu navijačima jer smo prošle sezone imali teških trenutaka, ali oni nas prestali podržavati. Siguran sam da će isto činiti i dalje, a nadam se da ćemo im i mi dati razloga za to."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.07.2012. u 07:39
    Ma mislim da je ipak Ludogorec prenapuhan. Dinamo danas pobjeđuje.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2012. u 19:19
    ludogorec je zeznut............ jaki su i nepoznanica.........a to nije baš lijepa kombinacija za dinamo.......
    Obrisan korisnik