Nogomet

Vrlo malo rješenja nakon prvih 90 minuta

Ante Dubravac • četvrtak, 19.07.2012.
Vrlo malo rješenja nakon prvih 90 minuta
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Velikim brojem večernjih susreta zaključeni su prvi dvoboji drugog pretkola Europske lige. Samo nekoliko momčadi može reći da su svoj daljnji nastup već osigurali dok je pred svima drugima još teških i neizvjesnih 90 minuta.

Najuvjerljiviju pobjedu, a samim time i plasman u daljnji nastavak natjecanja ostvarili su nogometaši Metalurh Donecka koji su s čak 7:0 bili bolji od Čelika iz Nikšića.

Bosna i Hercegovina imala je u večernjem terminu dva predstavnika koji nisu uspjeli zabilježiti pobjedu. Sarajevo je s minimalnih 1:0 poraženo na teškom gostovanju kod Levskog u Bugarskoj dok je Široki Brijeg na svom stadionu odigrao 1:1 protiv St. Patricksa.

Veliki posao u prvom susretu napravili su igrači Mlade Boleslav koji su s 3:0 bili bolji od Thor Akureryrije dok je iznenađenje pripremio Kazahstanski predstavnik Ordabasy odigravši 2:2 na gostovanju kod renomiranoga Rosenborga.

Makedonski predstavnik Metalurg iz Skopja poražen je na gostovanju u Poljskoj s 3:1, a identičnim rezultatom Slavio je Rapid iz Bukurešta protiv Mypa te Trnava u dvoboju s Sligom.

Švicarski Yung Boysi nisu se iskazali protiv Zimbrua te na uzvrat putuju s minimalnom prednošću od 1:0. Nogometaši Žalgirisa koje s klupe vodi Damir Petravić, a u čijim redovima nastupaju Mario Grgurović, Andro Švrljuga, Luka Perić, i Tomislav Pek remizirali su na svom terenu protiv Admire.

S gostovanja se zadovoljni vraćaju igrači Inter Turkua koji su sve do 66. minute vodili protiv Twentea te na karaju odigrali bez pobjednika 1:1 baš kao i Videoton koji je gostovao u Bratislavi kod Slovana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 08:09
    posebno Rosenborga koji je vodio 2-0 protiv ovih kazahstanaca i onda u zadnjih 15 minuta sve prosuo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 07:16
    Uglavnom puno golova. Iznenađenja su remiji Twentea i Rosenborga, i malo manje porazi AGF-a i Maccabija N i Elfsborga. Posebno je zanimljivo ako ispadne netko ko će bit nositelj u trećem kolu, jer to otvara put do 4-tog kola nekoj slaboj momčadi. To će biti jack-pot na ždrijebu ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 00:12
    galerija me nasmijala
    Obrisan korisnik