Nogomet

Trebotić: "Protiv Intera spektakl, ali moramo ići korak po korak"

Branimir Korać • petak, 20.07.2012.
Trebotić: "Protiv Intera spektakl, ali moramo ići korak po korak"
Foto: Duje Bonačić

Ždrijeb trećeg pretkola Europske lige nije bio milosrdan prema Hajduku. Ukoliko Splićani prođu latvijski Skonto, očekuje ih dvoboj protiv jedne od najboljih europskih momčadi milanskog Intera...

Hajduk je odradio dobar dio posla protiv Latvijaca u drugom pretkolu Europske lige i nalazi se u dobroj situaciji uoči uzvrata. Skonto će na svom travnjaku loviti zaostatak od 2:0, međutim nije pokazao u Splitu kako je posebno opasan. Iako je Hajduk bliže prolazu u treće pretkolo, trener Mišo Krstičević poziva na oprez.

"O Interu još ne smijemo niti razmišljati. Imamo još dosta toga za obaviti prije toga, slijedi nam Istra, a uostalom imamo i drugo poluvrijeme u Rigi protiv Skonta", kratko će Krstičević za službenu klupsku stranicu nakon ždrijeba.

Igrački dvojac koji je donio pobjedu Hajduku Trebotić - Vukušić također pozivaju na oprez, ali isto tako pokazuju zadovoljstvo što će možda doći u priliku zaigrati protiv slavnog protivnika.

"Bit će to pravi spektakl, ali ne smijemo puno misliti o tome. Inter je jedna od najboljih momčadi svijeta i mogli smo samo sanjati da se nađemo s njima na terenu. Neće nimalo biti lako izbaciti ih iz glave, ali imamo još važnih 90 minuta u Rigi te teške utakmice s Istrom i Splitom. Moramo ići korak po korak", smatra Trebotić.

Vukušić se slaže s Trebotićem. Inter je veliki protivnik, ali Splićani imaju i prije njega za odraditi neke važne zadaće.

"Upravo sam i prognozirao da ćemo izvući Inter. Šteta što ne igramo prvu na Poljudu, jedva čekam tu utakmicu. Susreti s Interom će biti veliko iskustvo za nas, ići ćemo hrabro pa što bude. No, naravno, prvo trebamo izbaciti Skonto i odraditi prvenstvene zadatke, onda ćemo misliti o Interu", dodaje Vukušić.

Prvi dvoboj igrat će se 2. kolovoza u Milanu, a uzvrat je 9. kolovoza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2012. u 00:12
    neznan šta san ja krivo reka "kenjo" ?!?! ako ti misliš da je trebotić dobar igrač, tvoje mišljenje, moje je da mu nije misto u Hajduku i da su Caktaš i Ozobić doktori za njega ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 18:52
    ovi trebotić misli da je ugriza boga za muda ako je zabija jedan gol
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 17:47
    Neće ti Sneijder igrat ili će ga prodat ili će sidit na klupi ovo je godina Coutinha. 
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2012. u 17:44
    Dva najdraža kluba na svitu, očekiva sam ih u finalu liga uefe šta ti je život pa se susretnu u nekim kvalifikacijama. Navijat će se za Hajduk iako je ovo prva stepenica Intera prema osvajanju lige uefe ove godine.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom20.07.2012. u 16:51
    Napokon ćemo rješit jednu od najvećih dvojbi: Sneijder ili Trebotić
    The Phantom