Nogomet

Petev: "Imat ćemo šansi za realizaciju i iskoristit ćemo ih"

Ante Zovko • utorak, 24.07.2012.
Petev: "Imat ćemo šansi za realizaciju i iskoristit ćemo ih"
Foto: EPA

Momčad Ludogoreca stigla je u Zagreb i priprema se za uzvratni ogled drugog pretkola Lige prvaka protiv Dinama. Trener bugarskog prvaka odiše optimizmom, iako kaže da iznimno cijeni Modre.

Ludogorec je prošle srijede mogao nanijeti poraz Dinamu, i to ne minimalan. Međutim, kad je u završnici susreta spasio siguran bugarski gol, Ante Rukavina donio je pogotkom Dinamu i aktivan rezultat (1:1).

To je samo malo popravilo dojam jer je bilo jasno da je Ludogorec bio mnogo konkretniji i općenito bolji. Trener Ivajlo Petev na konferenciji za medije u Zagrebu istaknuo je da takvo lice svoje momčadi želi i u uzvratu:

"Htio bih da moja momčad ponovi pristup kakav je imala prošlog tjedna u prvoj utakmici. Iako je Dinamo ozbiljan protivnik, vjerujem u prolaz", rekao je.

"Svjesni smo u čemu smo griješili u prvoj utakmici. Ne smiju nam se ponavljati pogreške u obrani, a u napadu moramo biti učinkovitiji. Moramo što prije zabiti gol."

Nije htio komentirati eventualne Dinamove slabosti, ali kaže da je siguran da Ivan Kelava neće biti promatrač u Maksimiru u srijedu odnosno da će morati barem jednom u mrežu po loptu:

"Bit će teško, siguran sam, ali siguran sam i da ćemo imati šansi za postizanje gola. Uvjeren sam da ćemo ih i iskoristiti."

Pobjednik ovog dvoboja u trećem pretkolu ide na moldavski Šerif.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dras_l25.07.2012. u 16:56
    okosnica svake prave europske ekipe je obrana ... jasno mi je što priča Petev, takve stvari su se događale Dinamu prije 4-5 godina ... stvore puno više poluprilika i puno više napadaju, a na kraju ispadaju ... mislim da će Dinamo zahvaljujući čvrstoj obrani proći ... nije Ludogorec Real ili Lyon :)
    dras_l
  • matbaric25.07.2012. u 08:58
    Ovaj ludogorec je prebahat definitvno, ali vidjet ce se danas sto mogu, kad zabuce BBB, tresti ce im se gace, a ono je bila blijeda tekma od strane Dinama prosli tjedan, sad vec moraju nisto i dobiti.
    matbaric
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 00:36
    Meni su ovi totalno komicni, oni ko da su sama barcelona! Ovaj dinamo je proteklih godina postao lijepo europsko nogometno ime i malo postovanja im nebi skodilo!! Oni si umislili da ce se prosetat maksimirom s valjda 0-5! Totalni magarci!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 00:03
    bugari, malo ste vi prebahati...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2012. u 23:58
    ne znam baš, bojim se da bi moglo bit 1:0 pa onda kaos...
    Obrisan korisnik