Nogomet

Krstičević odabrao igrače za uzvrat u Rigi

Lovro Štrbinić • srijeda, 25.07.2012.
Krstičević odabrao igrače za uzvrat u Rigi
Foto: Duje Bonačić

Splitski Hajduk u četvrtak će protiv Skonta u Rigi braniti prednost od 2:0 iz prvog susreta. Za taj ogled Krstičević je odabrao 20 igrača koje je poveo na put.

U novu sezonu nogometaši Hajduka krenuli su s pobjedom nad Skontom 2:0 te remijem bez pogodaka protiv Istre 1961 u Puli. U četvrtak će igrači pod vodstvom Miše Krstičevića pokušati "oploditi" prošlotjednu europsku pobjedu i izboriti nastup u trećem pretkolu Europske lige.

Tamo ih čeka milanski Inter, što će Splićanima biti dodatni motiv za dobru izvedbu u Latviji. Ne zna se koju će postavu strateg Bilih poslati na travnjak stadiona u Rigi, ali poznato je tko ulazi u konkurenciju za taj ogled.

U zrakoplovu koji je u devet sati poveo delegaciju Hajduka prema Latviji našlo se 20 igrača, a popis ne nudi previše iznenađenja s obzirom na viđeno u prva dva susreta sezone.

Popis igrača Hajduka koji konkuriraju za susret u Rigi: Goran Blažević, Danijel Stojanović, Antonio Milić, Goran Milović, Avdija Vršajević, Franko Andrijašević, Mirko Oremuš, Ante Vukušić, Josip Radošević, Steven Peter Luštica, Goran Jozinović, Mijo Caktaš, Filip Ozobić, Mario Maloča, Ivan Vuković, Dante Stipica, Anton Maglica, Matej Jonjić, Ivo Valentino Tomaš, Dinko Trebotić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 17:18
    nema kiša ali glavno da je trebotić tu....... uffff...............
    Obrisan korisnik
  • Hektor33325.07.2012. u 16:37
    opet nema kiša
    Hektor333