Nogomet

Video: Pavljučenko i Caicedo za drugu pobjedu Bilićeva Lokomotiva

Ante Zovko • nedjelja, 29.07.2012.
Video: Pavljučenko i Caicedo za drugu pobjedu Bilićeva Lokomotiva
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv upisao je i drugu pobjedu u drugom kolu ruske Premier lige kojom se izjednačio na vrhu s aktualnim prvakom Zenitom. Trener Bilić rekao je da vidi još prostora za napredak.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić uspješno je otvorio prvenstvenu kampanju. Nakon gostujućeg slavlja u Saransku 3:2 kod Mordovije, u Moskvi je bilo nešto manje drame.

Lokomotiv je dočekao Krila sovjetov i pobijedio 2:0 izjednačivši se sa Zenitom na vrhu tablice. Za prvi gol pobrinuo se Roman Pavljučenko dočekavši odlično dodavanje Denisa Glušakova na rubu šesnaesterca i poslavši precizno loptu u kut.

Bivši napadač Manchester Cityja Felipe Caicedo u 67. je zabio drugi pogodivši prvo stativu od koje se lopta otkotrljala u mrežu. Gostujući braniči pokušali su je izbiti, ali bilo je prekasno.

Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za Lokomotiv.

Bilić je komentirao na konferenciji za medije: "Prvi gol pao je u pravo vrijeme jer smo već bili pod pritiskom. U drugom dijelu momčad je nastavila pritiskati i zadovoljan sam njezinom željom i odlučnošću. Uzeli smo šest bodova u dvije utakmice, kako smo i planirali. Istodobno sam jako zadovoljan atmosferom u momčadi."

"Debitirao je Dame N'Doye, koji će sigurno unaprijediti naš napad. Pokazalo se da su Pavljučenko i Caicedo bili tu kad su nam trebali, ali s N'Doyeom ćemo biti još bolji. Vidio sam da imamo još dosta prostora za napredak."

Ranije u subotu Zenit je svladao moskovski Dinamo Gordona Schildenfelda 2:0, dok je Amkar Perm iznenadio CSKA Moskvu i pobijedio 3:1. U petak je Kuban pobijedio 1:0 Mordoviju Tomislava Dujmovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2012. u 16:50
    bravo Bilicu!
    Obrisan korisnik