Nogomet

Kelava: "Činilo se gusto, no Šerif nije imao ozbiljne šanse"

Borna Rupnik • srijeda, 01.08.2012.
Kelava: "Činilo se gusto, no Šerif nije imao ozbiljne šanse"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu skrivali zadovoljstvo nakon što su u Tiraspolu svladali domaći Šerif u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka...

Crnogorski reprezentativni napadač Fatos Beqiraj zatresao je u 14. minuti mrežu moldavskog Šerifa i pogurnuo Dinamo korak bliže četvrtom pretkolu ovosezonskog izdanja Lige prvaka.

"Jako sam sretan zbog gola, ali nije važno tko je zabio. Važno je da smo pobijedili. Bili smo bolji, stvorili dosta prilika i mislim da smo zasluženo slavili. Sada će nam biti lakše u uzvratu, no prvo nas čeka gostovanje u Puli. Tek poslije nje opet ćemo razmišljati o Šerifu. Moramo dovršiti posao", izjavio je strijelac Beqiraj po završetku dvoboja.

Nikola Pokrivač: "Igrali smo solidno i mislim da zasluženo nosimo pobjedu u Zagreb. Odradili smo dio posla, ali u zagrebačkom uzvratu još trebamo potvrditi prolaz".

Kapetan Milan Badelj dobio je velike pohvale domaćeg trenera Milana Milanovića, a u svom je komentaru utakmice istaknuo nužan oprez.

"Naravno da smo zadovoljni jer smo došli po pogodak i ubilježili jako dobar rezultat. Dakako, ništa nije gotovo i čeka nas novih 90 minuta u Zagrebu. Ipak, sada će nam biti lakše", prenose službene klupske stranice njegove riječi.

Vratar Ivan Kelava podsjeća da je hrvatski prvak ovime stigao i na prag plasmana Europsku ligu, ne uspije li proći do grupne faze Lige prvaka.

"Otvorili smo vrata Europske lige i četvrtog pretkola Lige prvaka. Činilo se gusto, no Šerif nije imao ozbiljne šanse. Ova pobjeda ne jamči prolaz, no dobili smo određenu dozu sigurnosti. U Zagrebu protiv svakoga idemo na pobjedu, tako će biti i protiv Šerifa. Sada imamo dobar zalet", rekao je Dinamov čuvar mreže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.08.2012. u 09:38
    Kelava možda i nije vidio ali moglo je biti i drukčije-čestitke Dinamu na sjajnom rezultatu
    Obrisan korisnik
  • matbaric02.08.2012. u 14:40
    Bravo Dinamo, steta da nismo zabili jos jedan ili dva, ali mogao je i Serif, inace odlicno odradena tekma i super rezultat, doma im utrpamo jedan gol i zbogom.
    matbaric
  • Obrisan korisnik02.08.2012. u 14:07
    Gospodine cepi1, osim šanse nakon proigravanja petom imali su domaći priliku kada je, čini mi se Stanojević, nakon ubačaja s desna pucao, a cijela dinamova obrana na čelu s Kelavom skamenjeno gledala kako lopta prolazi uz samu njegovu lijevu stativu...Ja nisam ni na koji način umanjivao... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2012. u 13:50
    istina da je dinamo bio loš... al bogme nije ni šerif bio ništa bolji... dapače, oni su bili još lošiji... i napravili su točno jednu šansu kad je u prvom poluvremenu nakon proigravanja petom njihov igrač izašao na kelavu i loše pucao... i to... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2012. u 13:19
    ja stvarno ponekad ne razumije neke ljude koji ovdje komentiraju... da je Dinamo dobio 5-0 opet bi našli da nešto ne valja... nije bila neka vrhunska izvedba ali nije bilo ni tako loše... pa ne možeš očekivati da ti u ovoj fazi natjecanja domaćin ne zapuca na gol ..
    Obrisan korisnik