Nogomet

Čačić: "Siguran sam da Maribor nije sretan, a oni su momčad koja se diže"

Lovro Štrbinić • petak, 10.08.2012.
Čačić: "Siguran sam da Maribor nije sretan, a oni su momčad koja se diže"
Foto: Kristijan Komarica

Ždrijeb četvrtog pretkola Lige prvaka Dinamu je donio dvoboje s Mariborom, što je za klupsku stranicu prokomentirao strateg Modrih Ante Čačić. Njegovo je mišljenje kako se preko slovenskog prvaka može do skupina Lige prvaka i kako njihovi protivnici ne mogu biti zadovoljni ždrijebom.

U Nyonu su u petak izvučeni parovi posljednje runde kvalifikacija za Ligu prvaka, nakon čega u Maksimiru mogu započeti s pripremama za oglede s Mariborom. Slovenski prvak, naime, jedina je preostala prepreka Dinamu na putu do skupina Lige prvaka.

"Siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom", rekao je za službene stranice kluba Ante Čačić nakon izvlačenja parova. "S razlogom smo mi imali ulogu nositelja i želimo ponoviti sjajan rezultat i još jednom Zagreb dovesti Ligu prvaka", odmah je naglasio.

Potom je nekoliko riječi posvetio i slovenskom klubu: " Radi se o kvalitetnom protivniku s kojim se dobro poznajemo i bit će to dvije zanimljive utakmice. Njihovi rezultati, osvajanje naslova prvaka i slovenskog Kupa te dolazak do play-offa Lige prvaka su vrijedni poštovanja."

Također, svoje mišljenje o ždrijebu iznio je i Dinamov kapetan na odlasku Milan Badelj. "Maribor je dobra momčad, ekipa koja se diže i u posljednje vrijeme radi odlične rezultate, no imamo kvalitetnu ekipu i želimo još jednom u Ligu prvaka te ćemo napraviti sve kako bismo u tome i uspjeli", izjavio je reprezentativni veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2012. u 15:16
    taj trud se treba pokazati na HNL na malim utakmicama
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.08.2012. u 14:00
    Ovaj gospodin sto glumi trenera dinama je takav optimista da se cudim da ga vec nisu pozvali u politiku i ponudili mu neku stolicu.. Zelim da dinamo dogura sto dalje zbog njegovih pravih navijača a i famoznog koficijenta da se olaksa put i ostalima koji to svojim trudom i htjenjem pokazanim na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.08.2012. u 13:47
    pusti ti njega, kolko taj srece ima mislim da bi mogli i proc grupu u LP :D
    Obrisan korisnik