Rukomet

Izbornik hrvatske juniorske reprezentacije otišao u Katar

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.08.2012.
Izbornik hrvatske juniorske reprezentacije otišao u Katar
Foto: Hrvoje Knežević

Hrvatski rukometni trener i aktualni izbornik juniorske reprezentacije Silvio Ivandija otišao je u Katar gdje je preuzeo tamošnji Al Jeish. Ivandija je dosad bio trener rukometaša Osijeka koji su se natjecali u I HRL...

Sada već bivši trener rukometaša Osijeka i još uvijek aktualni izbornik juniorske rukometne reprezentacije Silvio Ivandija preselio je u Katar gdje je preuzeo klub Al Jeish.

Al Jeish je klub koji će nastupiti i na predstojećem Super Globeu i to s pozivnicom, a smješten je u skupinu s madridskim Atleticom, egipatskim Zamalekom te brazilskim Sao Bernardom.

Ivandijin rad u mladim hrvatskim selekcijama tako je prepoznat od strane rukometnog klubaa u razvoju i Katarani očekuju kako će hrvatski stručnjak dodatno podići kvalitetu Al Jeisha i dovesti ga u situaciju da se konstantno bori za trofeje.

U Al Jeishu ga očekuje i nekoliko internacionalaca, a kako momčadi iz bogatog dijela arapskog svijeta pokušavaju uoči nove sezone dodatno pojačati svoje rostere, za očekivati je kako će se i Al Jeish pojačati.

Posljednji veliki uspjeh Ivandija je ostvario na ovogodišnjem Europskom prvenstvu gdje je s juniorskom reprezentacijom osvojio srebrno odličje izgubivši u finalu od Španjolske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2012. u 10:30
    Neka mu je sretno.Njim je vjerovatno velika ćast imati trenera iz zemlje rukometne velesile.Makar imaju peto dolare i snjima mogu i nemoguće napraviti moguće
    Obrisan korisnik